Opinia Timisoarei

Faza saptamanii! Un electrician a taiat curentul in locuinta politistului care i-a ridicat permisul!

Suparat ca a fost prins baut la volan si ca politistul nu l-a iertat, un electrician a gasit o metoda originala de a se razbuna pe omul legii: i-a intrerupt energia electrica in casa!

Un barbat din Alexandria angajat al unei firme de prestari servicii in domeniul energiei electrice, care a fost prins baut la volan, s-a razbunat pe politistul care i-a luat permisul auto, mergand la locuinta acestuia, unde a inlocuit contorul electric si a intrerupt furnizarea energiei electrice, potrivit www.rtv.net.

In noaptea de 29 spre 30 ianuarie un barbat in varsta de 39 ani din municipiul Alexandria a fost prins baut la volanul unei autoutilitare, politistii stabilind ca avea o alcoolemie de 0,8 la mie, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Teleorman, comisar Adrian Ilicea.

„Suspectul a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sange si i-a fost intocmit dosar penal pentru ca a condus baut. La constatarea infractiunii, soferul a avut un comportament violent la adresa politistului, motiv pentru care pe numele acestuia a fost intocmit si un dosar penal pentru ultraj„, a spus purtatorul de cuvant al Politiei Teleorman, comisar Adrian Ilicea.

Conform acestuia, miercuri, barbatul, care este angajat al unei firme de prestari servicii in domeniul energiei electrice, a mers la locuinta parintilor politistului care l-a sanctionat si a inlocuit contorul electric si a intrerupt alimentarea cu energie electrica a locuintei.

Fara a intocmi documente justificative pentru inlocuirea contorului electric, suspectul i-a spus proprietarului imobilului ca i-a intrerupt energia electrica pe motiv ca fiul sau i-a ridicat permisul de conducere. Victima a depus o plangere penala in acest sens, urmand ca aceasta sa fie solutionata prin Parchet„, a adaugat purtatorul de cuvant al Politiei Teleorman.

Exit mobile version