Opinia Timisoarei

Fata de 19 ani ranita si abandonata de prietenul ei care a facut un accident si a fugit. Politistii din Timis au intrat in alerta. Video

TIMISOARA. Grav accident de circulatie pe un drum din Timis noaptea trecuta. Un sofer a zburat cu masina intr-un canal de pe marginea soselei la iesirea din localitatea Berecuta, pe cand se intorcea acasa de la o petrecere de majorat impreuna cu o prietena de 19 ani, din Gataia.

CITESTE SI: Intersectia Gheorghe Lazar cu Cetatii se va inchide partial doua saptamani, la Timisoara. Ultimele imagini de pe santier. Video

Conducatorul auto, un barbat de 34 de ani, a abandonat-o pe fata de 19 ani, ranita in urma accidentului, si a dat bir cu fugitii.

Fata a reusit sa sune la 112 si sa ceara ajutor, iar politistii si ambulanta au intervenit rapid. Tanara a fost preluata de echipajul medical si dusa la spital pentru ingrijiri si investigatii, iar oamenii legii au pornit in cautarea soferului fugar.

Aveau sa-l gaseasca intr-o casa din Berecuta, unde se ascunsese. Politistii au descoperit si de ce tanarul a ales sa dispara ca un las: era baut. Etilotestul a indicat 0,33 mg/l alcool pur in aerul expirat. Mai mult, barbatul a refuzat sa mearga la spital pentru prelevarea de sange.

Politistii l-au retinut si l-au dus in arest. Va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului si conducere sub influenta alcoolului.

 

Exit mobile version