Opinia Timisoarei

Fara victorie la ACS Poli Timisoara, Leo Grozavu pleaca pe usa din dos de la club

ACS Poli a ajuns astazi in jocul cu FC Botosani la al 15-lea joc fara victorie, 8 dintre ele fiind sub „domnia” lui Leo Grozavu. Desi antrenorul care are peste 100 de meciuri chiar pe banca adversarei de astazi si-a adus jucatori – 5 la numar, asta dupa ce si Ionut Popa mai aducea 5 nume noi in ultimele sale zile, rezultatele lui Leo Grozavu la carma lui Poli nu au venit. Grozavu a bifat doar 8 jocuri la carma lui ACS, timp in care a obtinut 5 infrangeri si 3 rezultate de egalitate.

Desi la declaratiile de dupa meci si la conferinta de presa nu s-a vorbit despre demisie/demitere, decizia s-a luat in tribune, acolo unde astazi au stat Nicolae Robu, Radu Birlica si Adrian Neaga.

Cel mai probabil antrenor va fi numit Aurel Sunda, care ar urma sa vina, eventual, cu Sorin Vlaicu, insa se pare ca de echipa se va pregati si directorul sportiv Rica Neaga, conform gsp.ro.

Grozavu (50 de ani) fusese instalat în functia de antrenor al timisorenilor pe 6 februarie, cand i-a luat locul lui Ionut Popa.

Exit mobile version