Opinia Timisoarei

Fara datorii vechi, insa tot mai sunt probleme cu banii la ACS Poli Timisoara. Despre situatia financiara a vorbit presedintele clubului Sorin Dragoi in INTERVIURILE TIMISOAREI, singura emisiune interactiva LIVE pe Facebook in Timisoara

TIMISOARA. Situatia financiara a lui ACS Poli Timisoara este departe de a fi una buna, cu toate ca datoriile mai vechi catre jucatori sau alte cluburi au fost deja stinse. Presedintele clubului timisorean de prima liga, Sorin Dragoi, a vorbit despre restantele care mai exista la club si posibili sponsori in INTERVIURILE TIMISOAREI, singura emisiune interactiva transmisa LIVE pe Facebook din Timisoara, realizata de Orasul Timisoara si opiniatimisoarei.ro, din studioul HDV.

Editia de aseara, moderata de Daniel Balteanu si Razvan Teuca, a fost urmarita de 9.000 de oameni.

Fara bani de la autoritatile locale din 2015, ACS Poli Timisoara este aproape de salvarea de la retrogradare intr-un sezon in care a plecat cu penalizarea de 14 puncte, un lot pregatit pentru divizia a doua, si cu cel mai mic buget din Liga 1. Clubul timisorean a reusit sa achite in ultimele luni datorii imense catre alte cluburi sau fosti jucatori.

Din punct de vedere al datoriilor vechi, pe care le-am preluat, intr-adevar avem la ora actuala toate datoriile achitate la zi. Nu au fost putine, au fost foarte multe. Va dau un singur exemplu, cred ca am achitat datorii restante in jur de 500 de mii de euro. Aici intra tot ce inseamna si cluburi si jucatori. A fost greu pentru ca toti banii pe care ii primim, ii primim din drepturi de televizare si sponsorizari„, a declarat Sorin Dragoi, in emisiunea INTERVIURILE TIMISOAREI.

Presedintele clubului timisorean a recunoscut ca restante mai sunt, insa doar fata de jucatorii care se afla acum in club, dar si acestea vor fi achitate.

Ultima luna platita a fost ianuarie. Avem o intelegere cu ei, o esalonare a platii salariilor si chiar daca nu reusim sa achitam aceste salarii, pentru ca este foarte greu, din prima transa, conditiia esentiala este sa ramanem in Liga 1, din prima transa pe care o vom primi din drepturile tv, o sa achitam toate drepturile restante„, a afirmat seful de la ACS Poli.

ACS Poli nu are insa doar bani de dat, ci mai trebuie sa primeasca si diferite sume de bani din participarea in Cupele Interne. Formatia timisoreana a ajuns in finala Cupei Ligii, pe care o va disputa in 20 mai, si mai trebuie sa incaseze sume de bani si din aceastea intrecere, sume care ar rotunji bugetul firav al alb-violetilor.

Pana acum in Cupa Ligii, Poli poate sa ia 180 de mii de euro. Daca castigam finala suma e de 350 de mii de euro. Ca acesti bani nu i-am luat, nici in sezonul trecut, nu e problema noastra, problema e in alta parte…La finala Cupei Ligii, chiar daca noi avem un diferend cu Liga Profesionista de Fotbal, in sensul ca nu primim banii ce ni se cuvin, nu i-am primit nici pe sezonul trecut acesti bani, ne vom duce si ne vom prezenta pentru ca e o sansa istorica pentru Timisoara sa joace cu un trofeu pe masa„, a spus Sorin Dragoi in emisiunea INTERVIURILE TIMISOAREI.

Gaselnita de marketing pentru ACS Poli

Presedintele clubului timisorean a vorbit si despre o alta sursa de venit potentiala, si anume sponsorizarile de la diferite companii din oras. ACS Poli are cativa sponsori, iar banii veniti de la firmele partenere ajuta, insa apelurile la noi parteneriate au ramas fara vreun rezultat concret.

Judetul Timis, din punct de vedere economic, e primul pe tara dupa Bucuresti. Avem multe firme straine, dar cu toate acestea in afara de 4-5 firme care ne ajuta mai mult din pasiune pentru fotbal, foarte greu reusim sa adunam bani pentru echipa. Departamentul de marketing a trimis la un moment dat peste 1000 de mail-uri tuturor companiilor. Din acestea am primit raspuns de la 100 si ceva, din care doar doua s-au concretizat, din judet si din Timisoara„, a spus Sorin Dragoi.

Clubul incearca sa se apropie mai mult si de suporteri, si are in plan o surpriza pentru timisoreni.

Problema oamenilor la stadion e una mai complexa. Am scazut pretul la bilete pentru ca am crezut ca vor veni mai multi. Am facut flyeere si afise si am promovat anumite meciuri. Am avut trista observatie ca banatenii vin mai multi la stadion, dar vin de exemplu sa vada Steaua si Dinamo, si nu vin pentru Poli… Noi avem un stand de prezentare in Carrefour care ne e sponsor si partener. Am incercat sa facem o cafenea fotbalistica la mall, si nu am renuntat la idee. Incercam sa facem si un magazin de prezentare, dar sa vedem si unde gasim spatiu„, a mai spus seful lui ACS Poli.

ACS Poli Timisoara joaca urmatorul meci de campionat, pe teren propriu, duminica, de la ora 18, impotriva lui CSMS Iasi.

Presedintele ACS Poli Timisoara Sorin Dragoi a fost invitatul emisiunii INTERVIURILE TIMISOAREI de joi seara, singura emisiune interactiva transmisa LIVE pe Facebook, realizata de Orasul Timisoara si opiniatimisoarei.ro. Toti cei care au urmarit transmisia au putut pune intrebari in direct, care i-au fost mai apoi adresate invitatului, in limita timpului.

INTERVIURILE TIMISOAREI poate fi vizionata pe pagina de Facebook Orasul Timisoara si pe site-ul opiniatimisoarei.ro in fiecare joi seara de la orele 21.30.

Exit mobile version