Opinia Timisoarei

Fara apa calda in toata Timisoara! Ce s-a intamplat? UPDATE: Reactia Colterm!

TIMISOARA. Surpriza neplacuta la robinetele timisorenilor care sunt bransati la Colterm. Nu mai curge apa calda din aceasta dupa-amiaza in aproape tot orasul.

Cu alte cuvinte, aproximativ 70.000 de locuinte din Timisoara au ramas fara apa calda.

De vina este presiunea scazuta la gaz, explica reprezentantii societatii de termoficare.

Intr-adevar, presiunea este foarte scazuta la gaz, existand o avarie. Echipele noastre de interventie lucreaza la remedierea ei pentru ca in timp cat mai scurt sa reluam furnizarea de apa calda in Timisoara„, au declarat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii Colterm.

Acestia nu au putut preciza in cat timp se va relua alimentarea cu apa calda in  Timisoara.

UPDATE: ‘Avaria’ invocata de reprezentantii Colterm este de fapt o SISTARE a furnizarii de gaze de catre de catre furnizor din pricina unor facturi neachitate.

UPDATE: Reactia Colterm dupa ce timisorenii au fost lasati fara apa calda!

Dupa ce reprezentantii societatii de termoficare invocasera initial o ‘avarie’, la cateva ore distanta, au revenit cu un comunicat in care au recunoscut ca situatia a fost generata de cu totul alte cauze.

In data de 1.10.2015, E.On Gaz a decis sistarea furnizarii gazelor naturale pentru Compania Locala de Termoficare COLTERM S.A., incepând cu ora 17, ceea ce inseamna oprirea furnizari apei calde de consum in municipiul Timişoara si imposibilitatea furnizarii caldurii.

Acest lucru l-au facut in contextul in care, in prezent, avem credit furnizor care nu a fost depasit, adica un plafon al datoriei care nu a fost atins. in prezent, datoriile nostre catre furnizorul de gaz au ajuns la jumatate fata de perioda similara a anului trecut. Din aceasta dupa amiaza, timp de câteva ore, echipele nostre au facut tot posibilul pentru a porni furnizarea agentului termic cu combustibil altenativ, care este pacura. Datorita consumului redus de agent termic al orasului cazanele care functioneaza cu combustibil aternativ nu pot fi pornite. in cursul zilei de vineri, 2 octombrie 2015, vom efectua o plata catre furnizorul de gaz si in cel mai scurt timp vom relua furnizarea agentului termic.
     
Ne cerem scuze faţa de populaţia Timişoarei pentru aceste neplaceri.

Conducerea COLTERM„, se arata intr-un comunicat emis de societatea de termoficare.

Va reamintim, iarna trecuta, primarul Nicolae Robu se arata convins ca in scurta vreme timisorenii care si-au pus centrale termice se vor intoarce de bunavoie in sistemul centralizat al Colterm.

CITESTE SI: Timisorenii care si-au pus centrale termice vor reveni la Colterm! Cine spune asta?

UPDATE: E.On a dezvaluit datoriile pe care le are Colterm, iar primarul Nicolae Robu a venit cu explicatii pentru timisoreni la mai bine de 12 ore de cand orasul a ramas fara apa. Vezi mai jos!

EXCLUSIV! Mai vine apa calda? Adevaratele DATORII ale Colterm, dezvaluite de E.ON! Iata cat mai are de plata societatea de termoficare din Timisoara! Nicolae Robu se lauda ca a adus-o pe plus!

CITESTE SI: Nicolae Robu despre oprirea apei calde in Timisoara: „N-am reusit nicium sa-l contactez pe presedintele E.ON”. Se cauta un vinovat!

Exit mobile version