Opinia Timisoarei

Fantana cu pesti din centrul Timisoarei, scaldata in culori! FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Surpriza mare pentru timisorenii care au avut drum prin Piata Victoriei miercuri seara! Faimoasa Fantana cu Pesti a capatat…culoare.

Monumentul aflat in plin centrul Timisoarei li se infatisa ba rosu, ba albastru, galben si, evident, violet. A fost schimbat sistemul de iluminat, astfel ca fantana isi schimba culoarea la intervale scurte de timp.

Multi dintre trecatori s-au oprit sa fotografieze si sa comenteze „minunea”. Parerile sunt impartite.

Este interesant, iata ca mai schimba aspectul centrului. Mie imi place foarte mult„, spune o adolescenta care a stat timp indelungat sa faca poze… in toate culorile.

Inca un kitsch pe obrazul Timisoarei. Mi se pare total nepotrivita aceasta schimbare. Eu n-am fost prea incantat nici atunci cand au refacut-o complet, prin anii ’80. Trebuiau sa o lase asa cum era, mult mai eleganta. Langa Lupoaica cu pui, un monument cu adevarat de tinuta, culorile astea sunt ca nuca-n perete„, a declarat nemultumit un barbat trecut bine de prima tinerete.

Foarte bine ca au colorat-o. Uite ce pot face niste becuri colorate…„, a spus o femeie grabita sa ajunga acasa.

Nu se stie inca daca este o modificare permanenta, iar fantana va ramane asa scaldata in culori si de acum incolo, sau este vorba de niste teste pentru noul sistem de iluminare a monumentului cu spoturi colorate.

Cert este ca Fantana cu Pesti a fost vedeta si a atras o multime de curiosi care si-au scos telefoanele mobile si s-au straduit sa surprinda suita de culori. Iata cateva dintre instantanee si un filmulet oferite de un cititor opiniatimisoarei.ro!

Voua cum vi se pare? Va asteptam parerile la sectiunea de COMENTARII!

Video-ul nu poate fi incarcat.

Vom reveni cu amanunte!

UPDATE: Inainte de miezul noptii, iluminatul festiv al Fantanii arteziene din Piata Victoriei a fost stins.

Exit mobile version