Opinia Timisoarei

Fanii Politehnicii Timisoara, din nou alaturi de cei aflati in prima linie in lupta contra coronavirusului

TIMISOARA. Campania de sustinere a medicilor in lupta cu virusul, care a indoliat lumea intreaga, continua si pentru fanii Politehnicii, care sunt in continuare alaturi de cei din prima linie.

CITESTE SI: Vom avea putine decese la un numar mare de cazuri care ne imunizeaza, cu o conditie, insa. Cum vede medicul Virgil Musta de la Timisoara castigarea razboiului cu coronavirusul 

Cu sprijinul voluntarilor Druckeria s-a initiat o campanie de distribuire de viziere profesionale de protecție medicilor de familie si din centrele de permanenta din Timisoara si județ. Scutul facial RO Shield este fabricat în Bucuresti si e avizat medical de catre Centrul de Cercetare Stiințifica pentru Aparare si Ecologie din cadrul Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro.

Pana acum au fost distribuite peste 2000 de astfel de echipamente in multe unitati sanitare din tara. Le multumim celor care au facut posibila această actiune: Pro Reclama, Leonard Ochian, Alexandru Manda si Andrei Botescu. Totul va fi bine!”, se arata intr-un comunicat al Politehnicii.

Fanii alb-violeti sunt cunoscuti pentru civismul lor, fiind implicati in strangeri de fonduri, donari de sange, modernizarea unor unitati medicale, etc.

Exit mobile version