Opinia Timisoarei

Faimosi hoti de buzunare din Timisoara, prabusiti pe malul canalului Bega! GALERIE FOTO!

TIMISOARA. Aparitie surprinzatoare pe malul canalului Bega ieri seara. Mai multi trecatori aveau sa observe trei barbati ce pareau sa doarma la piciorul unui pod din zona centrala a Timisoarei.

CITESTE SI: Se pregatea sa se sinucida cand a avut parte de o surpriza! Ce i s-a intamplat unui tanar din vestul tarii? 

Este vorba despre doi tineri si un barbat in toata firea care zaceau pe malul apei, langa Podul din Maria. Stateau sprijiniti unul de celalt in pozitii nefiresti.

Un cititor opiniatimisoarei.ro care a trecut prin zona i-a surprins in cateva fotografii. Acesta povesteste ca mai multi trecatori s-au oprit si i-au privit curiosi, cel mai probabil temandu-se sa nu fie niste refugiati aciuati in zona sau oameni aflati sub influenta drogurilor. Aceasta pentru ca aveau somnul extrem de agitat, cu spasme.

Cristi Brancovan avea sa dezlege misterul. Unul dintre ei este Ciprian Fercovici, cunoscut hot de buzunare din Timisoara, prins de mai multe ori drogat in diferite locuri din oras. Alaturi de el este si unchiul sau Remus Fercovici.

CITESTE SI: Alerta la Timisoara! Refugiati, descoperiti cu salupa de politistii locali la Timisoara! Unde se ascundeau in centrul orasului? 

Exit mobile version