Opinia Timisoarei

Factura dubla la RETIM, daca nu vom colecta separat deseurile, la Timisoara si in judet. Cat timp va fi aplicata penalizarea

TIMISOARA. Colectarea separata a deseurilor trebuie sa inceapa din casele fiecaruia dintre noi, iar daca acest lucru nu se va intampla, vom fi penalizati cu o factura dubla pentru serviciul de salubritate.

Acesta este doar una dintre masurile pe care le poate lua RETIM in cazul amestecam deseurile in pubele.

Inainte de sosirea echipelor de colectare RETIM, agentii de teren ai companiei vor verifica continutul recipientelor. Daca in interior vor fi gasite amestecate deseuri menajere si reciclabile, se va decide ca se poate colecta continutul pubelei, insa pe ea se aplica eticheta rosie, cu data la care a fost facuta verificarea. Astfel proprietarul acesteia va fi notificat ca va trebui sa plateasca dublu pentru serviciul de salubritate, iar echipele de colectare vor sti ca trebuie sa ridice aceste deseuri sau sa nu le preia pe cele care au lipite eticheta rosie „VERIFICAT SI NERIDICAT” pentru ca in ele s-au gasit deseuri nepermise.

Totusi, masura este aplicata pe termen limitat.

In acest caz, deseurile vor fi colectate si se va factura dublul tarifului obisnuit pentru luna in care se constata nereguli„, transmit reprezentantii RETIM.

Clientul sanctionat va achita factura majorata prin aceleasi metode: prin intermediul aplicatiei Contul Meu de pe site-ul RETIM – www.retim.ro/contul-meu sau al sistemelor de plata rapida. Detalii despre metodele de plata pot fi gasite tot pe site-ul oficial al companiei.

Pentru a evita factura majorata sau cazul in care pubela ramane pe loc, timisenii sunt sfatuiti sa respecte regulile de colectare separata si sa consulte ghidurile de colectare publicate pe site-ul RETIM sau cel al ADID Timis.

Exit mobile version