Opinia Timisoarei

Facebook provoaca scandal in scoala! Doua eleve s-au luat la bataie dupa ce s-au injurat pe FB. Si directoarea scolii a fost palmuita

Dupa ce s-au facut in fel si chip pe reteaua de socializare Facebook, au continuat circul in scoala. Este vorba de doua eleve de 12 si 13 ani din Targoviste. A urmat un intreg scandal.

O fata de 13 ani, eleva in clasa a VIII-a la scoala „Smaranda Gheorghiu” din Targoviste, a reclamat Politiei ca ea si mama sa au fost lovite de catre o colega si de tatal acesteia, iar in altercatie, care a avut loc in curtea scolii, a fost agresata si directoarea unitatii de invatamant.

Fata care a reclamat ca a fost agresata este eleva la scoala nr. 3 „Smaranda Gheorghiu”, iar cealalta, in varsta de 12 ani, invata la scoala Generala nr. 9 „Grigore Alexandrescu” din municipiu. Potrivit reprezentantilor Politiei Dambovita, conflictul intre cele doua eleve a avut loc dupa ce acestea s-au jignit pe o retea de socializare, iar fata de 12 ani a venit pentru a se rafui cu eleva scolii nr. 3, scrie realitatea.net.

Conflictul intre cele doua fete a avut loc in curtea scolii nr. 3, fiind implicati si cate un parinte al celor doua. Politistii au intervenit si au aplanat scandalul, iar cei implicati au fost dusi la Politie pentru audieri„, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita, Alexandra Niculae.

In urma incidentului, fata de 13 ani a reclamat Politiei ca atat ea, cat si mama sa au fost lovite de catre fata de 12 ani si de catre tatal acesteia, in timp ce fata acuzata sustine ca ea a fost victima, fiind lovita de catre cealalta eleva si de mama acesteia.

La randul sau, directoarea scolii nr. 3, Mariana Stancu, care a intervenit pentru aplanarea altercatiei, spune ca a primit si ea o palma, dar ca nu poate identifica autorul. Cadrele didactice ale scolii Generale nr. 3 „Smaranda Gheorghiu” din Targoviste spun ca nu este primul incident de acest gen si ca se tem pentru siguranta lor, in conditiile in care gardul care imprejmuieste unitatea de invatamant este rupt si nu exista paza.

Oricine poate intra in scoala oricand, atat timp cat la scoala noastra nu avem paza, iar gardul este rupt, facilitand patrunderea in curtea scolii a oricarei persoane. Siguranta noastra si a elevilor este in pericol si nu este primul incident, au mai fost„, a declarat un profesor.

Conducerea Inspectoratului scolar Judetean Dambovita a inceput o ancheta in acest caz, afirmand ca va solicita Primariei Targoviste asigurarea pazei la aceasta unitate de invatamant. Joi dupa-amiaza, toate partile implicate in conflict sunt audiate la sediul Politiei Targoviste.

Exit mobile version