Opinia Timisoarei

F..CK SCHOOL! – mesaj pe tricoul unui elev la deschiderea anului scolar 2011-2012! Elevii nu s-au sfiit sa-si etaleze ultimele achizitii in materie de imbracaminte! VEZI FOTO cu MODA IN SCOLILE DIN TIMISOARA!

TIMISOARA. Tricouri mulate, blugi, camasi decoltate si fuste scurte! Asa au aratat elevii de la liceu in prima zi de scoala. Pustii din clasele  primare nu au avut de ales si au trebuit sa se multumeasca cu uniformele impuse de unitatea de invatamant.

Un caz aparte a fost cel al unui elev aparut la festivitatea de la liceul Grigore Moisil. Acesta si-a socat colegii si dascalii alegand sa vina in prima zi de scoala cu un tricou negru pe fondul caruia se vedea un mesaj ce greu poate fi tradus in romaneste: „Fuck school!„. Profesorii s-au uitat ciudat la el, i-au explicat ca mesajul nu este unul potrivit pentru aceasta zi, extrem de importanta pentru viitorul lor, insa intr-un final l-au primit in clasa.

Cei mai multi nu au vrut sa arate nici ca soriceii de biblioteca, dar nici ca niste pitipoance pregatite de mers in club. Cateva dintre fetele au dorit insa sa iasa in evidenta purtand fuste foarte scurte, camasi decoltate si, bineinteles, nelipsitii pantofi cu toc.

Nici la machiaj, fetele nu au facut rabat de la ultima moda. Colegii lor au putut admira buzele rujate, ochii machiati strident si nelipsitele bijuterii: lanturi, cercei mari si bratari.

Pe langa imbracamintea de ultima moda, elevii au mai avut asortate si telefoane mobile de ultima generatie, dar si posete.

Mai toti pustii, inclusiv cei din clasa 1, s-au laudat in prima zi de scoala cu Iphone-uri de ultima generatie sau  mobile multi functionale cu care si-au facut poze pe care mai apoi colegii lor sa le poate admira si comenta pe retele de socializare pe care tinerii din ziua de astazi isi pierd vremea.

[poll id=”327″]


FOTO: Dariana Dragos si Ervin Boer

Exit mobile version