Opinia Timisoarei

EXCLUSIVITATE! Procurorul timisorean Pompiliu Stanciu a arestat 2000 de oameni in 35 de ani de meserie

Petrecere mare intr-unul dintre localurile de lux ale Timisoarei! Trei dintre cei mai reprezentativi procurori ai Timisoarei  isi iau adio de la meserie.

Pompiliu Stanciu, Angelina Tufariu si Marius Chiru, toti procurori la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, au decis sa-si puna robele in cui si sa treaca in avocatura.

„Am hotarat sa ies la pensie pentru ca, daca asteptam sa intre in vigoare noul Cod al Muncii, ar fi trebuit sa raman in sistem inca sapte ani. Nu se merita! Eu zic ca am facut destule ca procuror. In cei 35 de ani de activitate, am arestat peste 2000 de oameni. Am facut primul dosar de spionaj din Romania, un dosar de siguranta nationala, iar colonelul de aviatie pe care l-am arestat imediat dupa Revolutie a facut inchisoare. Le-am spus celor care au lucrat la cazul Stancev sa nu se repeada asupra mai multor persoane. Sa se concentreze pe unu sau doi inculpati, pe care sa-i trimita in spatele gratiilor!”, a precizat procurorul Pompiliu Stanciu.

In perioada imediat urmatoare toti cei trei procurori vor intra in Baroul Timis, fiind preconizata infiintarea unei case de avocatura care va avea sediul pe bulevardul Simion Barnutiu, intr-o cladire apartinand omului de afaceri Marcel Mihoc, trezorierul PSD Timis. Mai mult, dupa zeci de ani in care natura profesiei l-a impiedicat sa participe activ la treburile cetatii, Pompiliu Stanciu a decis sa-si incerce norocul si in politica, semnand o adeziune la Partidul Social Democrat.

Exit mobile version