Opinia Timisoarei

EXCLUSIVITATE: Un politist din Sannicolau Mare, judetul Timis, a murit de epuizare la munca, chiar la iesirea din tura!

SANNICOLAU MARE. Caz fara precedent in judetul Timis! Un subcomisar de politie a murit la Sannicolau Mare din cauza epuizarii.

Barbatul in varsta de 47 de ani tocmai iesise de la serviciu dupa o tura de 24 de ore de munca neintrerupta.

Omul a cazut ca secerat cand a ajuns acasa. Familia a chemat imediat ambulanta, iar Ioan Popa, ofiter la Cercetari Penale, a fost dus de urgenta la spital, unde a decedat in urma unui infarct. Surse din randul colegilor politistului spun ca barbatul muncise foarte mult in ultima vreme si era extrem de obosit.

Subcomisarul Ioan Popa s-a judecat cu Ministerul de Interne

Aceleasi surse mai sustin ca in urma cu ani, politistul s-a judecat cu Ministerul de Interne. Fusese avansat ofiter, iar apoi retrogradat. Omul a dat in judecata ministerul si si-a recastigat in instanta gradul de ofiter.

Politistul a absolvit scoala de politie in anul 1989, fiind incadrat ca subofiter de ordine publica la Politia Municipiului Timisoara. In 1994 acesta a avansat in gradul de ofiter, desfasurandu-si activitatea ca ofiter de cercetare penala in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis.

Din 1995 pana in prezent, Ioan Popa si-a desfasurat activitatea ca ofiter de ordine publica si de cercetare penala in cadrul Politiei Orasului Sannicolau Mare.

Vom reveni cu amanunte!

Exit mobile version