Opinia Timisoarei

EXCLUSIVITATE! Mu..e, Funeriu! Ministrul Educatiei injurat cu …vopsea la Timisoara la afisarea notelor la BAC! Furiosi ca au picat pe capete, cativa elevi au mazgalit un loc de afisare a rezultatelor la examen. VEZI VIDEO SI GALERIE FOTO!

TIMISOARA. Razbunare la o scoala din Timisoara unde s-au afisat rezultatele la Bacalaureat 2011! Cand au vazut ca nu au promovat examenul, cativa elevi au mazgalit cu vopsea zidul pe care erau puse listele cu note. Au scris „Mu..e Funeriu!”, furiosi, cel mai probabil, ca bacul din acest an  a fost unul cu adevarat dur, iar masurile antifrauda foarte riguroase.

Injuratura la adresa ministrului trona dimineata  pe peretele exterior de la scoala 24 din Timisoara, unde a fost organizat un centru de corectare si unde sunt foarte multi elevi picati. Aici era arondat si liceul CFR unde nimeni nu a promovat bac-ul.

In jurul orei 11.00 cand a venit la scoala, directoarea a dat ordin ca mazgaleala sa  fie acoperita cat mai grabnic cu vopsea. Rusinata, aceasta nu a vrut sa stea de vorba cu  jurnalistii si chiar a fugit de ei.

In schimb, un profesor de la acea scoala a oferit o explicatie uluitoare. Acesta a raspuns senin ca de vina pentru injuratura copiilor este chiar ministerul care a organizat un examen foarte dur.  Cu alte cuvinte nu elevii care n-au pus mana pe carte sunt vinovatii, ci ministerul care n-a permis copiatul.

[poll id=”254″]

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version