Opinia Timisoarei

EXCLUSIVITATE: Gabriela Ionescu, directorul executiv adjunct al Finantelor Timis, a fost ridicata pentru audieri de DNA!

UPDATE 2: Gabriela Ionescu directorul executiv adjunct al Finantelor Publice Timis si Dinu Calin au fost arestati preventiv de pentru 29 de zile!

Avocatul Gabrielei Ionescu a declarat ca este surprins de decizia magistratilor. ”Nu exista probe concludente in acest dosar care sa impuna arestul preventiv. Am facut apel la aceasta decizie”, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro avocatul Daniel Sabou.

Apelul in acest caz va fi judecat joi, 23 decembrie, de judecatorii de la Curtea de Apel.

___________________________________________________________

UPDATE 1: Procurorii DNA au decis, marti seara, retinerea pentru 24 de ore a Gabrielei Ionescu, directorul executiv adjunct al Finantelor Publice Timis, si a prietenului acesteia, Dinu Calin. Gabriela Ionescu a fost retinuta sub acuzatia de luare de mita si trafic de influenta, iar Dinu Calin pentru complicitate la trafic de influenta. Cei doi au fost retinuti in arestul IPJ Timis.

___________________________________________________________

UPDATE
: Anchetatorii l-au mai ridicat pentru audieri si pe Dinu Calin, prietenul Gabrielei Ionescu, care este cercatata pentru luare de mita si trafic de influenta.

___________________________________________________________

Gabriela Ionescu

TIMISOARA. Gabriela Ionescu, directorul executiv adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice Timis a fost ridicata pentru audieri, marti dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, dupa ce acestia i-au perchezitionat biroul.

Gabriela Ionescu este cercetata pentru luare de mita si trafic de influenta. Procurorii DNA, impreuna cu politistii DGA au facut perchezitii la biroul angajatei Fiscului si au condus-o pe reprezentanta finantelor timisene la DNA pentru a fi audiata.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, adjuncta de la Finante ar fi cerut 100 000 de lei pentru a rezolva un dosar.

 

 

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version