Opinia Timisoarei

EXCLUSIVITATE: Florin Motiu, judecator la Curtea de Apel Timisoara, numit secretar de stat la Ministerul Justitiei

TIMISOARA. Pleaca la Bucuresti la ministerul Justitiei! Florin Aurel Motiu, judecator la Curtea de Apel Timisoara, si membru in Colegiul de conducere al CAT, a fost numit secretar de stat.

Florin Aurel Motiu activa la Sectia a II-a Civila din cadrul Curtii de Apel Timisoara.

Magistratul timisorean numit secretar de stat la Justitie a fost martor in dosarul colegului sau Catalin Serban, fost vicepresedinte la Curtea de Apel, arestat preventiv in martie, acuzat fiind ca a luat mita 50.000 de euro intr-un caz de trafic de influenta pentru a interveni in a fi solutionat favorabil un proces.

Florin Aurel Motiu este din judetul Arad, a fost coleg de facultate cu Titus Corlatean, ministrul Justitiei, si a terminat scoala ca sef de promotie la Bucuresti.

In 1995 s-a angajat la Judecatoria Timisoara. In 1997 Florin Motiu a fost una dintre propunerile pentru presedintia Judecatoriei Timisoara, insa a fost preferata Maria Lapadat.

UPDATE: Totodata, Victor Ponta a eliberat-o astazi din functia de secretar de stat pe timisoreanca Lidia Barac. Aceasta se va intoarce la Curtea de Apel Timisoara dupa un mandat de aproape 2 ani la Ministerul Justitiei. In locul ei, in functia de presedinte al Curtii de Apel Timisoara, a fost in acest rastimp Erica Nistor.

Exit mobile version