Opinia Timisoarei

EXCLUSIVITATE! Constantin Ostaficiuc: Guvernul Romaniei a alocat 10 miliarde de lei vechi pentru Colterm

TIMISOARA. Liderul CJT, Constantin Ostaficiuc, presedintele PDL Timis, a anuntat ca Guvernul Romaniei, prin Ministerul Administratiei a alocat o suma importanta de bani pentru Colterm. Banii vor ajunge in curand la Primaria Timisoara.

Este vorba despre suma de 1 milion de lei noi care vor fi alocati de catre Guvern pentru Colterm.

Guvernul Romaniei a dat bani pentru Timisoara ca rezultat al interventiilor PDL Timis la nivelul ministerelor si in special a Ministerului Administratiei si Internelor, dar si la nivelul Guvernului Romaniei. Acesti bani erau necesari in contextul problemelor legate de pretul ridicat al gigacaloriei. Banii reprezinta compensarea pe care Guvernul Romaniei o da catre Primaria Timisoara pentru a ajuta populatia. Miercuri s-a semnat actul prin care primim banii acestia de la autoritatile de la Bucuresti„, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro, Constantin Ostaficiuc, presedintele Consiliului Judetean Timis.

Timisoara nu este, insa singurul oras din Timis care a primit bani de la Guvern. Si Sannicolau Mare a primit fonduri tot pentru agentul termic. Este vorba despre 35.000 de lei.

Am reusit sa aducem bani si pentru Sannciolau Mare. Este vorba despre o suma importanta pentru aceasta comunitate„, ne-a mai declarat liderul Consiliului Judetean Timis.

In acest moment, pretul gigacaloriei in Timisoara este de 325 de lei, iar pretul platit de timisoreni este de 252 lei pe gigacalorie. Consiliul Local Timisoara subventioneaza Coltermul cu 32,78  de lei, ca diferenta dintre pretul de productie (325,82 lei) si pretul platit de timisoreni (252,17 lei), iar Guvernul subventioneaza cu 40,87 de lei.

Exit mobile version