Opinia Timisoarei

EXCLUSIVITATE! Audieri maraton la DNA Timisoara intr-un dosar de spaga: Silvia Ciobanovschi, directoare la CNADNR, Ioan Malita, fostul sef de la Regionala de Drumuri Timisoara si reprezentantii unei firme de constructii din Herculane, acuzati de luare si dare de mita

TIMISOARA. Acuzatii grave de coruptie cercetate la DNA Timisoara. O directoare din cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale, fostul sef al Regionalei de Drumuri si Poduri Timisoara, precum si directorul si administratorul unei firme de constructii din Caras Severin au fost audiati de oamenii legii, de ieri de la amiaza si pana in aceasta dimineata in jurul orei 5.00.

Este vorba de Silvia Ciobanovschi, director proiecte DN  IFI  din cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si
Drumuri Nationale, care a fost adusa de la Bucuresti la Timisoara in aceasta seara, Ioan Malita, cel care a condus pana luna trecuta Regionala de Drumuri  si Poduri Timisoara si reprezentantii firmei Staicons Company din Baile Herculane.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, cu totii sunt cercetati intr-un important dosar de coruptie. Directoarea de la CNADNR e acuzata de luare de mita, administratorul si directorul firmei din Herculane pentru dare de mita, iar fostul sef de la Drumuri Timisoara pentru trafic de influenta. Se pare ca obiectul dosarului il constituie o investitie  in infrastructura pe clisura Dunarii, lucrare ce ar fi fost atribuita societatii din Baile Herculane.

Mai multe bunuri din vila directoarei de la Compania de Drumuri au fost ridicate de politisti din vila acesteia din Capitala. Este vorba de produse electronice in valoare de 40.000 de lei.

Cei 3 sunt reprezentati in fata anchetatorilor de fosti procurori ai Curtii de Apel Timisoara, iesiti recent la pensie si trecuti in avocatura.

In aceasta dimineata, in jurul orei 5.00, cei trei acuzati au fost lasati sa plece de la Palatul de Justitie din Timisoara. Li s-a pus insa interdictia de a parasi tara.

Video-ul nu poate fi incarcat.


Exit mobile version