Opinia Timisoarei

EXCLUSIV! Toti inspectorii scolari din Timis au fost instiintati ca vor fi schimbati din functii!

TIMISOARA. Perioada de curatenie generala in Inspectoratul Scolar Judetean Timis. Toti inspectorii de specialitate din cadrul ISJ au fost instiintati ca incepand cu data de 1 septembrie se vor intoarce la catedre.

Cornel Petroman, inspectorul scolar general al judetului Timis, a decis sa semneze, in aceste zile, deciziile de eliberare din functie pentru toti cei 30 de inspectori scolari de specialitate. Acest lucru inseamna ca incepand cu data de 1 septembrie, toti cei 30 sau o parte dintre ei, se vor intoarce la catedra.

Inspectorii au primit deja aceste decizii de eliberare din functie, insa nu se stie, deocamdata, cine mai ramane si cine nu in Inspectorat. Este posibil ca unii dintre inspectori sa primeasca detasarile pentru a ramane in echipa si in anul scolar 2012-2013 asa cum e posibil ca unii dintre ei sa se intoarca la clase”, ne-a declarat Cornel Petroman.

Reinnoirea echipei de inspectori vine odata cu schimbarea unui adjunct din ISJ Timis. Vorbim de Aurelian Sima care a fost instalat pe functie in locul Mariei Stefan. Cel de-al doilea adjunct, Halasz Francisc ramane, deocamdata adjunct al ISJ Timis.

Totodata, actualul sef al ISJ, Cornel Petroman, a primit decizia de numire pe functie, de la Ministerul Educatiei, pana la finele anului scolar 2012-2013.

Exit mobile version