Opinia Timisoarei

EXCLUSIV! Tanara de 21 ani din Lovrin, judetul Timis, ucisa din gelozie de fostul iubit. FOTO SI VIDEO!

TIMISOARA. O tanara de doar 21 ani din comuna Lovrin, judetul Timis, si-a gasit sfarsitul in casa fostului sau iubit, ucisa cu cruzime de acesta. Baiatul in varsta de 19 de ani s-a predat politistilor care l-au dat in urmarire generala.

                                     Sursa foto: www.facebook.com

Cristina, o tanara care avea toata viata inainte si-a gasit sfarsitul intr-un mod tragic, fiind ucisa cu sange rece de fostul ei iubit, din gelozie. Fata s-a dus in noaptea de sambata spre duminica la fostul ei iubit, acasa, care era singur, tatal acestuia fiind plecat la munca, in Timisoara. Parintii baiatului sunt despartiti.

Dupa o scurta cearta intre fostii iubiti, tanarul nu a stat prea mult pe ganduri, a luat in mana un cutit cu care i-a taiat gatul fetei. A abandonat-o apoi intr-o balta de sange.

Tanarul a fugit apoi la Timisoara unde in casa unor prieteni s-a intalnit cu parintele sau pe care l-a informat ca se va duce sa isi viziteze mama, fara insa sa ii povesteasca fapta comisa.

Dupa acea discutie, tatal baiatului a revenit acasa, in Lovrin unde a gasit usa de la intrare incuiata. Cum nu avea o cheie la el, a spart usa pentru a putea patrunde in locuinta. Odata intrat, a vazut-o pe Cristina intinsa pe jos, intr-o balta de sange.

Barbatul a chemat imediat Politia. Imediat tanarul care a ucis-o pe fata a fost dat in urmarire generala, insa in jurul orei 16 acesta s-a predat politistilor. El a fost retinut pentru 24 de ore pentru omor, urmand a fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version