Opinia Timisoarei

EXCLUSIV! Soferul care a facut accident cu masina plina de refugiati pe autostrada in Ungaria e din TIMISOARA! Crima Organizata este pe urmele lui! FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Stirea potrivit careia un microbuz plin cu imigranti s-a rasturnat pe o autostrada din Ungaria, iar 10 oameni au fost raniti, a facut inconjurul lumii, care sta acum cu ochii pe exodul oamenilor disperati ce au luat drumul Europei vestice.

A aparut prima legatura intre Romania si refugiati

Masina implicata in accidentul din tara vecina era condusa de un sofer din Timisoara care, se pare, i-a preluat  pe refugiati de la grantia cu Serbia si ii ajuta sa ajunga in Germania.

Intre Szeged si Budapesta, pe autostrada M 5, insa, din motive inca neclare, microbuzul s-a rasturnat pe marginea drumului. 10 oameni au fost raniti. Printre ei si soferul roman din Timisoara, care e internat in spital, pentru ingrijiri, dar plasat deja in custodia autoritatilor maghiare, care l-au arestat pentru trafic de persoane.

Politistii din Ungaria au precizat ca in camioneta rasturnata pe autostrada M5 se aflau 18 imigranti sirieni.

Ancheta la Timisoara a celor de la Crima Organizata, pe urmele soferului arestat in Ungaria

Politistii de la Crima Organizata din Timisoara fac in paralel ancheta lor. Au mers deja la adresa ce figureaza in buletinul de identitate al soferului Emil Raicu.

Oamenii legii aveau sa constate ca la acea locuinta din Timisoara tanarul de 31 de ani nu a stat niciodata, iar in documente figureaza mai multe persoane care au flotant la acea adresa.

Politistii banuiesc ca barbatul facea parte dintr-o retea mai ampla de trafic de persoane.

Au reusit sa identifice si cui apartine microbuzul cu care erau transportati refugiatii sirieni prin Ungaria. Masina este inmatriculata la o firma de transport din Timisoara, iar politistii au luat legatura cu patronul acesteia.

Proprietarul microbuzului le-a explicat politistilor ca ii inchiriase lui Emil Raicu si inca unui barbat masina pentru 4 zile, prin contract perfect valabil, insa la destinatie acesta din urma trecuse orasul Botosani, nicidecum vreo tara straina. Or accidentul a avut loc in Ungaria.

Verificarile politistilor continua in acest caz.

CITESTE SI: Refugiati transportati de un roman, raniti in urma unui accident pe autostrada, in Ungaria!

Exit mobile version