Opinia Timisoarei

EXCLUSIV! Imagini incredibile! Hoti de buzunare BATUTI de calatori in statia de autobuz la Timisoara! VIDEO

TIMISOARA. Au ajuns sa-si faca singuri dreptate! Imagini violente la Timisoara intr-o statie de autobuz din centrul orasului! Doi indivizi, se pare cunsocuti hoti de buzunare, au fost batuti de cativa calatori furiosi.

CITESTE SI: Au venit primele minibuze Mercedes, la Timisoara! Cum arata si cand incep sa circule? FOTO! 

Totul s-a petrecut in statia lui 33 de langa Catedrala Mitropolitana. Pe imaginile filmate de un calator se vede cum cei doi indivizi sunt pusi la pamant, inconjurati de niste tineri care ii lovesc cu sete cu picioarele. Nimeni nu intervine, semn ca martorii aproba ceea ce se intampla, satui sa fie pradati in mijloacele de transport in comun din Timisoara.

Potrivit celui care a filmat imaginile primite de opiniatimisoarei.ro, hotii ar fi fost surprinsi ‘la treaba’ de calatori, in autobuz, iar cativa au luat atitudine. I-au dat jos si le-au tras o bataie s-o tina minte.

CITESTE SI: Surpriza pentru soferi. Ultima veste de la pasajul Jiul din Timisoara!

Scenele s-au petrecut in centrul Timisoarei in urma cu 2 zile.

La scurt timp, atat cei care au aplicat loviturile, cat si hotii de buzunare, s-au imprastiat, astfel ca, politistii ajunsi la fata locului n-au mai gasit pe nimeni.

Sectia 1 Politie a fost sesizata de o persoana care a sunat la numarul de urgente 112 ca in statia de autobuz are loc o agresiune, polititstii s-au deplasat la fata locului si nu au identificat nicio persoana. Nu a fost depusa nicio reclamatie pentru lovire in acest caz„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Morariu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Este deja de notorietate faptul ca bande de hoti de buzunare actioneaza in tramvaiele, autobuzele si troleibuzele din Timisoara in mod constant. Cei care sunt prinsi de politisti ajung insa la scurta vreme inapoi ‘la munca’, deoarece legea este foarte blanda. Dusi la instanta, judecatorii decid cercetarea hotilor in libertate.

Exit mobile version