Opinia Timisoarei

EXCLUSIV Iancu: “Am nevoie de 1,7 milioane de euro urgent de la autoritati. BKP nu mai poate plati NIMIC 4-5 luni de acum inainte”

TIMISOARA. Intalnirea de la Timisoara dintre Marian Iancu si autoritatile locale si judetene, desfasurata in cel mai mare secret, a durat aproape doua ore. Timp in care s-au pus pe tapet absolut toate problemele.

Pe de o parte doleantele patronatului de la club, iar pe de alta parte disponibilitatea ca forurile locale sa poata interveni financiar pentru a sprijini clubul in urmatoarea perioada.

“Am discutat lucruri normale in relatia cu autoritatile. Am incercat sa-i fac sa inteleaga ca nu mai putem suporta exclusiv cheltuielile cu clubul. In ultima perioada au plecat de la BKP 6-7 milioane de euro, iar restul de bani pana la 11 milioane au fost sub forma de incasari la club. In urmatoarele 4-5 luni BKP nu mai poate sprijini financiar clubul pentru ca suntem implicati intr-un proiect major in Bucuresti. In aceste conditii avem nevoie de 1,6-1,7 milioane de euro pentru ca activitatea sa continue in bune conditiuni la echipa. Am promis autoritatilor ca echipa va ramane solida, a ramas un nucleu de 7-8 jucatori de la echipa vicecampioana. Trebuie sa vedem daca merita sa ramanem la nivelul acesta. In alte locuri autoritatile s-au implicat total, pe tricouri apare numele lor si as vrea ca si aici sa se simta acest lucru”, a declarat Iancu pentru www.fortaviola.ro.

Finantatorul de pe Bega a abordat si problema TAS-ului, acolo unde clubul a avut o activitate intensa in aceasta vara.

“Am fost intrebat daca vreau sa continuu la TAS, dar le-am spus ca deocamdata nu, pentru ca nu ar avea rost (n.n. e vorba de decizia ca echipa sa fie exclusa un an din cupele europene si cea referitoate la retrogradarea in liga secunda din cauza licentei). Vom depune doar actele necesare pentru a obtine acea decizie care sa dovedeasca foarte clar si raspicat ca suntem proprietarii de drept ai palmaresului, ai numelui si culorilor echipei Politehnica Timisoara si astfel sa revenim la cele din trecut, la vechea denumire”, a mai spus boss-ul banatenilor care a incheiat, fara a fi foarte optimist.

“Ne trebuiesc banii foarte urgent. Noi am platit tot ce era de platit pana acum, de acum ne trebuiesc acesti bani”, a conchis Marian Iancu.

Zilele urmatoare vor hotari daca cele declarate de Marian Iancu i-au sensibilizat pe toti cei prezenti la intalnirea de taina de luni dimineata.

Exit mobile version