Opinia Timisoarei

EXCLUSIV! Fosta sotie a milionarului timisorean Dunca rupe tacerea: Lui Romeo ii place sa se joace cu moartea! Vezi motivul divortului si dovezile aduse de Daniela Dunca

TIMISOARA. Dupa ce in urma cu o saptamana, in exclusivitate pentru opiniatimisoarei.ro milionarul Romeo Dunca dezvaluia termenii divortului de sotia sa, dupa un mariaj de 20 de ani, si ce avere i-a lasat acesteia, iata ca acum Daniela Dunca ni se destainuie.

CITESTE SI: EXCLUSIV! Milionarul timisorean Romeo Dunca vorbeste in premiera despre divort! Ce avere i-a lasat fostei sotii si ce sfaturi le da femeilor in situatia ei

Nemultumita de solutia instantei de judecata in dosarul in care a divortat de Romeo Dunca, fosta sotie a milionarului timisorean a declarat apel si acuza faptul ca, la Judecatoria Timisoara, nu a avut parte de un proces echitabil, in conditiile in care magistratul care a judecat cauza si-a manifestat rolul activ doar in favoarea reclamantului.

Este adevarat ca am schimbat sase echipe de avocati, dupa cum a spus fostul meu sot intr-un articol publicat de Opinia Timisoarei, insa am fost obligata sa fac acest lucru pentru a nu ramane fara aparare. La inceputul procesului de divort au fost termene peste termene in care am fost tradata de avocati! Nu s-au mai prezentat la proces, fara sa ma anunte! Nu vreau sa cred ca au fost cointeresati sa procedeze in acest mod, absolut nedeontologic, mai degraba cred ca au fost timorati”, spune in exclusivitate pentru opiniatimisoarei.ro Daniela Dunca, decisa sa continue procesul cu fostul sot.

Revoltata de expunerea publica a unora dintre motivele care au dus la despartirea de milionarul timisorean, dupa o casnicie de aproape 20 de ani, Daniela Dunca spune ca a fost nevoita sa renunte la discretia cu a tratat acest eveniment nefericit din viata sa si sa se apere in fata unor acuzatii, spune ea, nedrepte.

Nu consider ca am pierdut procesul de divort din cauza avocatilor, asa cum am aflat din presa, ci ca nu am avut parte de un proces echitabil. Eu am fost de acord cu o pensie alimentara de 2.500 de euro pe luna, insa am cerut, cum era firesc, si sumele restante de la data intelegerii amiabile cu fostul sot. Adica din aprilie 2013, de cand nu am mai primit nici un ban pentru copii si a trebuit sa ma descurc cu ce-am putut! Instanta de judecata nu a luat in considerare aceasta cerere a noastra, absolut justificata, si a decis sa-mi acorde o pensie alimentara raportata la adeverinta de salariu pe care si-a adus-o fostul meu sot, adica din 6.000 de lei. Cine-si inchipuie ca Romeo Dunca are un venit de doar 6.000 de lei pe luna sau este naiv, sau de rea-credinta! Este patronul real al grupului de firme si-si poate face ce salariu doreste! Nu stiu cum a fost judecatoarea care a solutionat dosarul, naiva sau de rea-credinta, cert este ca a decis sa primesc o pensie alimentara de 2.200 de lei pe luna, fara sa spuna nimic de banii care ni se cuveneau din aprilie 2013 pana acum… Asta, in conditiile in care depozitele si hangarele companiei noastre aduc chirii de cateva sute de mii de euro lunar!”, a mai precizat pentru opiniatimisoarei.ro fosta sotie a lui Romeo Dunca.

Desi respinge acuzatia ca si-a angajat o echipa de avocati pentru a-si lua partea sa din „Dunca Expeditii”, Daniela Dunca a prezentat o serie de dovezi din care reiese ca aceasta companie de transport a fost infiintata in timpul casniciei, nu inainte de a spune da in fata ofiterului de stare civila, cum a declarat fostul sot.

V-am adus documente ca sa vedeti ca firma a fost infiintata  in decembrie 1994, la sase luni de la data casatoriei, adica 4 iunie 1994. Socrul meu a intrat in firma in anul 1997, dupa ce ni s-a nascut al doilea fiu, asa, peste noapte, trezindu-se actionar majoritar, din sofer la Comunitatea Evreilor. Tot in 1997, la transformarea societatii in SA au devenit actionari in Dunca Expeditii si alte doua rude de ale-ale sotului meu, din Suedia, acestea, intr-adevar, contribuind la consolidarea firmei atat cu bani, cat si cu camioane”, recunoaste fosta partenera de viata a lui Romeo Dunca.

Trecand peste toate aceste amanunte legate de infiintarea colosului care este la ora actuala „Dunca Expeditii”, Daniela Dunca spune ca la partajul amiabil, care, daca ar fi fost parafat, ar fi scutit cuplul de o serie de probleme in instanta, n-a cerut decat 70.000 de euro si o pensie alimentara de 2.500 de euro.

Atat am solicitat dupa 20 de ani de casnicie! Nu voiam mai mult, pentru ca stiam ca sunt credite de achitat si terenuri ipotecate la banci. N-a fost de acord nici cu atat, ba mai mult, la putin timp de la discutie, l-a trimis pe fiul nostru mai mare cu o hartie la semnat, pentru a recunoaste ca nu am contribuit cu nimic la tot ce aveam impreuna. Am refuzat sa semnez, mi s-a parut penibil”, isi aminteste femeia.

Daniela Dunca: Lui Romeo ii place sa se joace cu moartea!

Referindu-se la maniera de solutionare a dosarului de divort, aceasta mai spune ca a cerut custodia exclusiva a celor patru copii, pentru a nu mai fi expusi la riscuri de catre tatal lor.

Lui Romeo ii place sa se joace cu moartea! De multe ori a carat cu elicopterul – mai cu seama in perioada cand a construit cabana din Retezat, de la Brustur – materiale mult mai grele in sarcina decat limita maxima a aparatului de zbor. Ne-a expus si pe noi la riscuri de acest gen, cand ne-a imbarcat in elicopter pentru a ne duce pe munte, desi era o vreme extrem de neprielnica zborului. N-as fi vrut ca fetele si baietii nostri sa mai treaca prin asa ceva, insa instanta a decis altfel!„, precizeaza pentru opiniatimisoarei.ro Daniela Dunca.

In opinia sa, casnicia s-a destramat si din cauza deselor plecari ale fostului sot in expeditii primejdioase.

Nascusem fetita doar de cateva saptamani, cand m-a anuntat ca pleaca in Himalaya. Nu l-a interesat parerea mea, desi, ca sotie, ma temeam ca n-o sa se mai intoarca! A mai fost raliul Paris-Dakar, dar si alte expeditii de risc maxim. Ii place libertatea totala, ceea ce nu cadreaza cu ideea de familie!”, adauga Daniela Dunca.

Stie ca a fost o femeie invidiata, desi lucrurile nu stateau atat de roz cum considerau carcotasii.

„Se spunea ca as merge la cumparaturi doar cu elicopterul, iar eu abia aveam bani de benzina!”

Acasa aveam discutii despre filtre de apa, ca trebuie schimbate si nu avem de unde, in timp ce el gasea bani pentru tot felul de extravagante, hobby-uri, rente la iubite de la Kiev sau petreceri la cabana din Retezat. Am auzit vorbe cum ca as merge la cumparaturi doar cu elicopterul, in timp ce eu abia aveam bani de benzina pentru a face naveta intre Remetea si Timisoara”, mai spune pentru opiniatimisoarei.ro Daniela Dunca, cu speranta ca intelegerea finala cu sotul sau va veni dupa discutii de cuplu, nu dupa eventualele sentinte strambe ale instantelor de judecata…

Exit mobile version