Opinia Timisoarei

EXCLUSIV! Cu pistolul la cap si cutitul la gat, un taximetrist a fost JEFUIT la Timisoara! Ce a urmat? FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Momente de groaza pentru un taximetrist din Timisoara noaptea trecuta. Soferul a fost solicitat pentru o cursa de un tanar care i-a facut semn pe strada, in Piata Marasti. Se intampla la cateva minute dupa miezul noptii. I-a cerut sa-l duca in Giroc la o prietena.

CITESTE SI: Atentie, soferi din Timisoara! S-a deschis circulatia pe strada Popa Sapca, pe trei benzi!

Pe drum, planurile insa s-au schimbat, iar clientul i-a spus taximetristului sa modifice traseul si sa mearga in zona noua de vile din vecinatatea strazii Mures.

Ajuns pe o strada neasfaltata, barbatul i-a cerut sa opreasca, iar din tufele aflate in apropiere a aparut un alt barbat, ce purta o cagula pe fata, care a deschis portiera brusc si a urcat in taximetru.

Cei doi au scos arme, unul dintre ei i-a pus cutitul la gat, iar celalalt un pistol la tampla si i-au cerut incasarile, i-au luat telefonul mobil si o tableta.
L-au legat la maini si i-au acoperit gura cu o bucata de banda adeziva. I-au smuls statia din bord, i-au luat cheile de la masina si au fugit.

CITESTE SI: Iti vor da lacrimile de emotie! Film cu Timisoara in 1973! Recunosti locurile? VIDEO!

Desi, speriat, taximetristul a incercat sa-i urmareasca alergand in directia in care acestia o luasera, dar cei doi l-au observat si l-au amenintat cu moartea. Omul s-a lasat pagubas si s-a asezat pe marginea strazii. Dupa doar cateva clipe a trecut o masina, asa ca taximetristul i-a facut semn soferului sa opreasca si l-a rugat sa sune la 112.

In cateva minute, politistii de la Sectia 2 au venit la fata locului.

De asemenea, colegii de la firma Tudo s-au mobilizat si au venit cu masinile in zona.

A urmat o cautare de amploare pe strazile din cartier. Peste 100 de masini de taxi au impanzit strazile incercand sa dea de urma fugarilor. Dar in zadar.

Criminalistii au inceput si ei cercetarile, au ridicat probe si amprente din taximetru, iar cazul a fost preluat de ofiterii de la Biroul de Investigatii Criminale de la Politia Timisoara. Oamenii legii spera ca in baza descrierilor facute de taximetrist si cu ajutorul probelor stransde de criminalisti sa puna mana pe cei doi atacatori.

Vom reveni in scurt timp cu imagini VIDEO!

 

Marturia soferului atacat de talhari!

Exit mobile version