Opinia Timisoarei

EXCLUSIV! Criminalul din Sag, Ion Ciucea, care si-a omorat copilul si socrii, i-a trimis mai multe mesaje iubitei prin care o anunta ce urmeaza sa faca! VEZI AICI SMS-URILE!

TIMISOARA. Gestul nesabuit al lui Ion Ciucea, criminalul din Sag, a fost determinat de deziluzia din dragoste suferita de tanar. Inainte de a comite crimele, barbatul i-a scris concubinei mai multe mesaje pe telefonul mobil prin care o atentiona ca are de gand sa ucida, insa iubita sa Ana Maria Toth nu l-a bagat in seama.

O sa-ti para rau. Totul ia sfarsit in seara asta. Pt mine inseamna mult seara. In seara asta implineam 11 de cand suntem impreuna  si o sa-ti aduci aminte tot timpul ca mi-ai transformat iubirea in razbunare. Am sa ma sacrific„, i-a scris acesta iubitei sale in 31 decembrie 2011.

Mesajul a fost incheiat cu un…  sincer „Te iubesc„.

In ziua crimei, 2 ianuarie, chiar dupa ce si-a omorat copilul si viitorii socri, si inainte de a se sinucide Ion i-a mai trimis iubitei un alt SMS in acre-i descria crimele comise. „E grav. Raspunde ca o iesit cu crime. Stau si plang si ma intreb de ce mi-ai spus ca ne impacam. Astfel scapa multa lume. Suna acasa, toti sunt morti si nimeni nu mai misca!„, i-a scris acesta inainte de a se spanzura.

Mesajele au fost gasite pe telefonul mobil al tanarului de catre anchetatori.

CITESTE SI: FOTO si VIDEO! Tripla crima, urmata de sinucidere in Timis: Dupa ce si-a omorat familia, copilul de 7 ani si socrii, un barbat s-a spanzurat, langa Timisoara, in comuna Sag

 

CITESTE SI: Ion Ciucea, criminalul sinucigas din comuna Sag, scria pe Facebook ca-i plac femeile si cluburile de noapte! Da click aici si citeste ce scria pe reteaua de socializare!

Exit mobile version