Opinia Timisoarei

EXCLUSIV! BATAIE ca-n filme intre doi politisti, nu departe de Timisoara! Cine sunt ‘vedetele’ incaierarii? VIDEO!

TIMISOARA. A fost iures intr-o comuna aflata nu departe de Timisoara in a doua zi de Pasti. Doi politisti s-au dat in spectacol dupa ce s-au luat la harta si mai apoi la bataie.

CITESTE SI: 4 morti si zeci de raniti, cifrele care schimba, in sfarsit, o ‘intersectie a mortii’ din Timis 

Totul a inceput la un birt din centrul localitatii Teremia Mare, unde, in seara celei de-a doua zi a sarbatorilor pascale, mai multi barbati s-au adunat la un pahar de vorba.

Printre ei, seful de post si un politist de frontiera.

Dupa ce paharele de vorba s-au amestecat cu cele de bautura, cei doi angajati ai Ministerului de Interne au inceput sa-si spuna vorbe grele, iar de la scandal la o bataie in toata regula n-a mai fost decat un pas.

CITESTE SI: Smuls din propria masina si calcat in picioare! Ce i s-a intamplat unui sofer din vestul tarii si cum s-a incheiat bataia sora cu moartea 

O filmare pe care opiniatimisoarei.ro v-o prezinta in EXCLUSIVITATE ii infatiseaza pe cei doi, seful de Post de la Teremia Mare si politistul de frontiera in timp ce se cearta mai intai in incinta birtului. Seful de Post e atat de furios, incat, la un moment dat, da de pamant cu o sticla pe care o tinea in mana. Un mesean tresare speriat din cauza zgomotului si a cioburilor care sar in toate directiile.  Dupa cateva minute, cei doi politisti decid sa-si rezolve disputa afara si ies din local.

Urmeaza alte imagini uimitoare care surprind o inclestare ca-n filme. Seful de post, ramas la bustul gol, se chinuie din rasputeri sa ii tina piept colegului de la Frontiera. Cei doi se cuprind in brate, se lovesc de zidurile birtului, se prabusesc pe cimentul din curte si se rostogolesc pe jos, sub ochii unor consateni care insotesc scenele grotesti de fluieraturi si mesaje de sustinere ori dezaprobare.

Cert este ca, la un moment dat, cei doi oameni ai legii se opresc din stransoare, osteniti dupa atata lupta darza. Plini de vanatai si julituri, asudati si obositi, isi arunca ultimele cuvinte de ocara, aclamati de multime.

Trebuie mentionat ca cei doi politisti erau in timpul lor liber cand s-a declansat taraboiul.

Vom reveni cu pozitia conducerii Inspectoratului de Politie Timis, respectiv cu cea a Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera.

UPDATE: „Conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Timis a dispus politistilor din cadrul Biroului Control Intern efectuarea de verificari pentru a se stabili situatia de fapt. In functie de rezultatul verificarilor, vor fi dispuse masurile legale ce se impun„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ancuta Morariu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara s-a sesizat cu privire la aspectele semnalate in mass-media, referitoare la comportamentul neadecvat al unui politist de frontiera, aflat in timpul liber, fapt pentru care a demarat o ancheta interna in acest sens. La finalizare, fata de acesta, vor fi luate masurile legale ce se impun, in conformitate cu prevederile Statutului Politistului si al Codului de Etica si Deontologie al politistului„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Roxana Costache, purtator de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara.

Exit mobile version