Opinia Timisoarei

Evolutie excelenta pentru ACS Poli Timisoara pe terenul celor de la Dinamo. Banatenii obtin o victorie uriasa

Foto: mediafax.ro/Alexandra Pandrea
TIMISOARA
. Intotdeauna un duel intre Dinamo si Poli suscita un interes deosebit, indiferent de disciplina sportiva. Parca insa la fotbal emotiile sunt mai mari, pentru ca in spate este si o istorie aparte. Cum Dinamo si ACS Poli au evoluat bine in ultimul timp era de asteptat ca jocul din aceasta seara, care a inchis runda a 9-a a primei ligi, sa fie unul bun. Dar indifirent de cine castiga partida, partida a depasit asteptarile fiind foarte bun.

CITESTE SI: Ti s-a furat bicicleta in Timisoara? Vezi daca e cea care isi asteapta stapanul la Sectia 3 

Gazdele din Soseaua Stefan cel Mare au inceput mai bine, Costache ratand o sansa mare sa deschida scorul inca din secunda 90, apoi „cainii” atacand in forta in debutul jocului. Banatenii echilibreaza partida din minutul 10, cand Draghici a avut o sansa de a marca, iar apoi ambele echipe au jucat deschis, trecand pe langa gol, Costache, respectiv vasvari si Barnoi. In cele din urma, in minutul 30, Costache a inscris la a treia sa ocazie, dupa o pasa foarte buna a lui Nemec. Spre lauda lor, baietii lui Popa au reactionat imediat, iar Birnoi a fost faultat clar in careu de portarul Penedo, iar Vasvari l-a invins pe acesta cu sange rece, de la punctul cu var. Pana la pauza, Melinte i-a dat emotii propriului portar, Curileac, cu o reluare care s-a dus putin peste transversala.

CITESTE: Lista rusinii i-a speriat pe angajatii din Primaria Timisoara. Ce s-a intamplat azi 

Dupa un inceput echilibrat de repriza secunda, ACS Poli rateaza doua ocazii monumentale. Draghici a sutat bine din unghi in minutul 55, mingea a ajuns la debutantul Curjuric, intrat de doar cateva secunde, care a tras cu poarta goala, peste… Doar o faza mai tarziu, Munteanu l-a servit pe Birnoi, care a sutat milimetric pe langa. Dominarea banatenilor s-a materializat pe tzabela in minutul 63, cand dupa o actiune in doi, Vasvari l-a servit ideal pe Draghici care a punctat pentru 1-2.

CITESTE SI: Schimbare brusca de vreme la Timisoara. Anuntul neasteptat al meteorologilor 

Dinamo s-a trezit vrand-nevrand atacand, dar din nou Curileacs a fost pus la incercare de un coleg, Cretu fiind aproape de un autogol de generic, daca portarul Timisoarei nu intervenea miraculos.

Pana la final banatenii s-au aparat excelent, chiar avand sansa sa mai marcheze o data. Victorie incredibila pentru ACS Poli cu 2-1,, care arata ca are fata de play-off.

Dinamo: Penedo – Hanca, Nedelcearu, Katsikas, Filip, Anton (62, Rivaldihno), Mahlangu, Nascimento (84, Serban), Costache, Nemec (55, Bokila), Salomao. Antrenor: Cosmin Contra

ACS Poli: Curileac – Cretu, Melinte, Canu, Seroni, Soljic (55, Curjuric), Artean, Munteanu (89, Ciucur), Vasvari, Birnoi, Draghici (76, Miguel). Antrenor: Ionut Popa

Exit mobile version