Opinia Timisoarei

Evelyn Beauty Timisoara, primul centru de infrumusetare si remodelare corporala finantat din bani europeni

Frumusetea feminina nu pare afectata de criza financiara, de aceea “industria” saloanelor de cosmetica si modelare corporala din Timisoara este intr-o continua expansiune.

Chiar daca cel mai reusit make-up al unei femei ramane pasiunea, dupa cum spunea Yves Saint Laurent, oamenii cu bani care investesc in laboratoarele frumusetii raman la ideea ca, in timp ce dragostea trebuie cautata, produsele si tratamentele cosmetice sunt mult mai la indemana celor ce viseaza la tineretea fara batranete.

“La inceputul lunii in curs am inaugurat Evelyn Beauty, primul centru de estetica nonchirurgicala, epilare definitiva si remodelare corporala din Timisoara. Oferim tratamente pentru riduri, vergeturi, cuperoza, calvitie, cearcane, marire buze, volumetrie pometi, mezoterapie de ultima generatie cu Dermapen, dar si masaj si cromoterapie cu baie de fan. Putem spune ca Evelyn Beauty este locul in care dispar kilogramele in plus si celulita, iar procedeele de remodelare non-invazive si non-agresive realizate sub atenta supraveghere a expertilor nostri duc la obtinerea unui corp bine modelat si tonifiat, o stare energica si un ritm de viata mai sanatos, un chip radiant si luminos, dar si o relaxare deplina. La tratamentele corporale si faciale folosim doar produse de lux Bruno Vassari”, spune Evelin Gavojdian, managerul general al saloanelor “Evelyn” din Timisoara.

Locatia in care functioneaza Evelyn Beauty este situata pe strada S. Barnutiu nr. 81, langa salonul Evelyn Style, iar dotarile si aparatele de ultima generatie folosite in procesele de infrumusetare, remodelare si relaxare au fost achizitionate din fonduri europene nerambursabile. Valoarea proiectului implementat cu succes la Evelyn Beauty este de 120.000 de euro.

Exit mobile version