Opinia Timisoarei

‘Eu voi fi invingatorul’. Timisorenii care critica sistemul inteligent de trafic management, in baza caruia se dau amenzi, certati de primarul Nicolae Robu

TIMISOARA. Intelegerea iscalita de reprezentantii Primariei Timisoara si cei ai Politiei Timis, in baza careia soferii indisciplinati in trafic vor fi amendati cu ajutorul imaginilor surprinse de sistemul de Trafic Management a iscat vii reactii in mediul virtual, unde o parte dintre soferi si-au aratat nemultumirea. Unii sustin ca radarele instalate in oras nu masoara corect viteza si avertizeaza asurpra faptului ca amenzile ar putea sa nu fie corecte.

CITESTE SI: Premiera la Timisoara. Au pornit amenzile pentru soferii care trec pe rosu sau depasesc viteza si sunt filmati. Protocolul intre Primarie si Politie a fost semnat. Unde sunt radarele si camerele video 

Primarul Nicolae Robu le-a raspuns acestora pe pagina sa de Facebook unde a postat cateva randuri alaturi de niste imagini cu accidente, preluate de pe camerele video din Timisoara.

Iata cum raspunde edilul sef criticilor!

AȚI DORI CA INDIVIZII CARE FAC CE SE VEDE ÎN CELE DOUĂ FILMULEȚE SĂ FIE LĂSAȚI NEPEDEPSIȚI, PENTRU A-I ÎNCURAJA SĂ RECIDIVEZE, RESPECTIV PENTRU A-I ÎNCURAJA ȘI PE ALȚII SĂ FACĂ LA FEL?! EU NU DORESC!
Dată fiind importanța subiectului, am citit toate postările-comentariu la postarea mea anterioară. Concluzii:
1. Grădina Domnului este, într-adevăr, mare, chiar foarte mare! Altfel, cum să fie cineva deranjat că în urbea sa cineva se preocupă de ridicarea nivelului de civilizație și de securitate?! Mâine-poimâine vom asista la revolta hoților că se pedepsește hoția (de fapt, într-o anumită formă, deja asistăm la ea)!!!
2. Numărul celor ce apreciază demersurile pentru creșterea civilizației și securității este mult mai mare decât cel al revoltaților de aceste demersuri! A se compara numărul celor ce au dat Like cu numărul celor ce au postat „hate-ăreli”!
3. Anomaliile semnalate în privința limitelor de viteză de pe anumite străzi au fost corectate. Dacă mai sunt scăpări, rog să-mi fie semnalate punctual. Le vom corecta și pe ele! Nimeni nu va fi amendat pe nemerit!
4. Indiferent de câte injurii voi avea parte, voi continua lupta împotriva celor ce pun în pericol integritatea corporală și chiar viața oamenilor corecți, civilizați! Și… EU VOI FI ÎNVINGĂTORUL!
5. În privința traficului în Timișoara, rog a se face comparații cu cel din Cluj și Iași -singurele orașe de aceeași mărime cu Timișoara-, chiar în condițiile numărului mare de șantiere din Timișoara -mult mai mare în Timișoara decât în Cluj și Iași!-, intrând la
www.trafficindex.org/
6. Iar în privința stării drumurilor… Trebuie să aibă cineva tulburări grave de percepție a realității, să pretindă că drumurile sunt proaste în Timișoara de astăzi! Niciodată în istorie, ele n-au fost atât de bune!„, a notat Nicolae Robu pe Facebook.

CITESTE SI: Vaporasele de 2 milioane de euro, cumparate degeaba la Timisoara. Ministerul Transporturilor face acuzatii grave. Nicolae Robu, complet depasit de situatie 

Exit mobile version