Noutati :

Esti student in Timisoara? Iata de ce REDUCERI beneficiezi cu cardul Euro 26!

10 mai, 2015 - 09:23 AM
Autor: Magda Mihalache      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Tinerii din mediul universitar au parte de reduceri la localuri si magazine din oras prin intermediul unui card special creat pentru ei! Vouchere cu zeci de reduceri le sunt oferite studentilor timisoreni!

Cardul Euro 26 ofera studentilor timisoreni multe facilitati, printre care si un pachet de vouchere cu multe reduceri care acopera toate domeniile de interes ale studentilor (cumparaturi, divertisment, cultura sau cabinete medicale). Inclusiv reducerea pentru  transportul in comun se ofera pe baza cardului EURO 26. Ba mai mult, posesorii acestui card beneficiaza de o reducere de 100% pe toate mijloacele de transport in comun al RATT, astfel: studentul obtine o reducere de 50% din valoarea abonamentului pe loc, iar cu chitanta pe care o primeste dupa ce plateste jumatate din suma va merge la cabinetul facultatii care se ocupa de stragerea lor, urmand ca pana la sfarsitul lunii sa-i fie virati banii in contul personal.

Posesorii de card sau cei care intentioneaza sa-si faca unul trebuie sa stie ca au reduceri de 10% pentru carti, la unele librarii, sau 75% la biletele de intrare la Opera Nationala Romana din Timisoara. 26 de tineri cu legitimaţii EURO 26 au acces gratuit in fiecare zi de 26 din luna, atunci cand aceasta nu cade intr-o zi cand institutia este inchisa pentru public, sau pentru 26 de tineri cu legitimatii EURO 26 in ziua lucratoare imediat urmatoare zilei de 26 a lunii, daca aceasta cade intr-o zi cand institutia este inchisa pentru public.

De asemenea, studentii au discount de 15 % la transportul cu autocarul, 10% la asigurarile medicale, 10% la inchirieri masini, sau 5% pentru diverse programe turistice.

euro 26

Pentru a obtine cardul Euro 26 trebuie mai intai sa dati o raita pe site unde va trebui sa completati un formular cu datele personale pentru a intra in posesia cardului, dar si pentru a putea urmari reducerile si evenimentele incluse in proiect.

Cardul este gata la cateva zile dupa ce formularul a fost completat de student, iar acesta poate fi ridicat de la sediul OSUT, aflat in incinta Universitatii de Vest din Timisoara.

Pentru a consulta pe larg lista cu reducerile si gratuitatile de care puteti dispune avand acest card, intrati aici.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...