Opinia Timisoarei

Este mare nevoie de sange, la Timisoara. Apel de la Centrul de Transfuzii

TIMISOARA. A scazut numarul celor care doneaza sange, in aceasta perioada, la Timisoara si este nevoie, din nou, de mobilizare pentru mentinerea si completarea stocurilor, fara de care oameni aflati in suferinta n-ar putea duce mai departe lupta cu boala.

CITESTE SI: Vor costa peste 40 de milioane de euro. La un an de la primele desene cu viitorul pod peste Bega si strada care sa lege B-dul Dambovita de zona Garii, prin Pasajul Solventul, la Timisoara, e gata documentatia. Foto si video 

Daca in mod obisnuit la Centrul de Transfuzii de la Timisoara vin sa doneze sange 80-100 de oameni, in aceste zile in care multi oameni sunt plecati in concedii, numarul lor e scazut.

Un apel umanitar este adresat timisorenilor de catre cei de la Centrul de Transfuzii de la Timisoara, sa vina sa dea o mana de ajutor. Este nevoie, in mod special, de sange din grupele A pozitiv si 0 pozitiv.

Programul de donare e intre orele 7.30 si 13.30 la Centrul Regional de Transfuzie Sanguina, de pe strada Martir Marius Ciopec nr.1 (langa Spitalul Judetean).

Exit mobile version