Este cel mai cautat ‘oras’ de langa Timisoara! De ce merita sa-ti iei aici o casa?

Girocul a devenit in ultima perioada un orasel cochet, precum un cartier rezidential al Timisoarei, tot mai cautat de cei care doresc liniste si confort, dar si acces usor la infrastructura si la servicii.

Atat Girocul, cat si Chisoda au ajuns tot mai atractive in momentul in care infrastructura a fost pusa la punct, iar cei care au cumparat proprietati in aceasta zona au constatat ca in comparatie cu Timisoara totul este mai simplu si mai usor de realizat.
Un banal certificat fiscal se obtine pe loc la Primaria Giroc, in timp ce la Timisoara se asteapta 3 zile lucratoare. Timisorenii sunt tot mai atrasi de acest nou cartier rezidential care a ajuns sa fie dat exemplu in toata tara. Prin efortul administratiei locale in Giroc, nu exista probleme cu reteaua de apa canal, s-au asfaltat aproape toate strazile, s-au construit piste de biciclete adevarate, adica separat de sosea, astfel incat biciclistii se pot deplasa in siguranta, iar transportul spre si dinspre Timisoara este asigurat de autobuze ultarmoderne care circula dupa un program care se respecta la secunda.

Primaria este la dispozitia cetatenilor oferind servicii rapide si corecte.

Este ceva normal pentru mine. Asa consider ca trebuie sa functioneze o administratie locala in folosul cetatenilor. Raspundem oricarei cereri cu rapiditate si acolo unde putem sa rezolvam problemele semnalate o facem. Exista sigur si situatii cand nu se poate rezolva problema imediat si atunci le explicam oanenilor care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurgem. De exemplu nu putem asfalta o strada infundata pe care s-au construit trei case si tocmai se construieste a patra in capat, pana ce aceasta ultima casa nu se racordeaza la utilitati. Nu putem sa ne batem joc de banii publici, sa asfaltam strazi pe care apoi sa le spargem peste cateva zile, asa cum din pacate am vazut ca se mai intampla prin unele mari orase din apropiere. De cele mai multe ori oamenii inteleg si au rabdare. Acest tip de sesizari vin in mare parte din cartierele noi de case unde oamenii nu mai au rabdare si vor totul foarte repede. ii inteleg si le respect cerintele, dar, in acelasi timp si ei trebuie sa inteleaga ca avem o responsabilitate aici la primarie si trebuie sa facem in asa fel incat sa nu risipim banii publici”, ne-a declarat primarul comunei Giroc Iosif Ionel Toma.

primar-giroc-toma

Dezvoltarea infrastructurii si investitiile realizate de Primarie, extinderea la 4 benzi a drumului de acces de pe Calea Martirilor din Timisoara, dar si lucrarile permanente de intretinere din comuna au facut ca Girocul sa se plaseze in fruntea topului preferintelor timisorenilor care isi doresc o locuinta civilizata intr-o zona eleganta si curata. Toate acestea au facut ca valoarea proprietatilor din comuna sa creasca simtitor in ultimii ani. Agentii imobiliari spun ca Girocul este mai cautat decat alte comune periurbane.

Suntem onorati de faptul ca oamenii apreciaza ce am facut. Este reconfortant sa vezi ca munca ta este apreciata. Eu consider ca noi cei din Primaria Giroc ne-am facut  datoria fata de cetateni si vom merge si in anii urmatorii pe aceeasi directie a deservirii corecte si eficienta a cetatenilor. Mai avem lucruri importante de facut in Giroc si in Chisoda si ne bucuram sa ii avem pe cetateni alaturi de noi in aceasta munca de dezvoltare si modernizare a comunitatii noastre”, ne-a mai spus Iosif Ionel Toma, primarul comunei Giroc.

LUCRARI IN 2015

Lungime drumuri asfaltate: 2,2 km (12.000mp) – 7 strazi
Lungime intranduri asfaltate: 4,4 km (24.000mp) – 55 intranduri
Drumuri de piatra sparta: 4.259 tone
Iluminat public extins cu 200 buc de stalpi+lampi
Podete realizate: 100 buc
Realizare alei pietonale: 7.800 mp
Realizare alei cu pavaj: 2.700 mp

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...