Opinia Timisoarei

Esecul cu Botosaniul, fatal pentru Grigoras. Antrenorul lui ACS Poli Timisoara, demis pe Facebook

TIMISOARA. Petre Grogoras nu va mai fi antrenorul lui ACS Poli Timisoara. Cel putin asa se intelege dintr-o postare pe Facebook, semnata de primarul Timisoarei si de presedintele Consiliului Judetean.

CITESTE SI: Infrangere si cu Botosaniul, iar ACS Poli e ca si retrogradata in liga secunda

Dupa al treilea esec in play-out-ul Ligii 1 pe teren propriu, oficialii Timisoarei au luat decizia sa-l demita pe antrenorul lui ACS Poli Timisoara, Petre Grigoras. Tehnicianul a ramas pe banca lui Poli doar noua etape. Iata mesajul scris pe reteaua de socializare.

„Domnule Grigoras,
După ce din 9 meciuri -insemnand 27 de puncte puse in joc- cu dumneavoastra pe banca am obținut doar 5 puncte (1 victorie si 2 egaluri), marcand 10 goluri si incasand 25 (!!!), trebuie sa ne despartim. Probabil e prea tarziu pentru noi sa ne mai salvam de la retrogradare, dar principiul „cand nu sunt rezultate, primul care pleaca este antrenorul” trebuie sa vi se aplice si dumneavoastra. Nu avem deocamdata solutia de continuare. O vom comunica public de indata ce o vom avea.
Primarul Timisoarei
Presedintele Consiliului Judetean Timis

ACS Poli a pierdut cu scorul de 4-1 meciul cu FC Botosani din etapa a 12-a a play-out-ului Ligii 1 de fotbal. In urma acestui rezultat, gruparea banateana a ramas pe loc direct retrogradabil, la cinci puncte de pozitia care i-ar asigura prezenta in barajul de supravietuire pe prima scena.

Exit mobile version