Opinia Timisoarei

Esec pentru baschetbalistii Timisoarei inaintea turneului Final Four din Alpe Adria Cup

TIMISOARA. SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara a suferit al doilea esec consecutiv in deplasare in faza a doua a campionatului, de aceasta data in fata lui CSM Focsani.

Duelul a fost unul echilibrat, si ambele echipe au condus pe tabela. Banatenii au avut 6 puncte avans spre sfarsitul primului set, insa in cele 100 de secunde ramase, gazdele au intors si au intrat in avantaj, 19-16. „Reteta” s-a pastrat si pentru sfertul al doilea, cand focsanenii au mai adaugat un singur punct la ecart, iar la pauza mare scorul era 42 – 38.

Timisoara nu a fost destul de eficienta nici in ultimele, pe care le-a pierdut la 1, respectiv 5 puncte diferenta. In cele din urma, Focsaniul s-a impus cu 79 – 69.

Cel mai bun marcator al Timisoarei a fost Gajic, cu 14 puncte, in timp ce Mitrovic, Mirkovic si Lazar au pus fiecare cate 12. Si-au mai trecut numele pe tabela Schipor – 8, Petrescu – 6, Nasturescu – 3 si Simmons – 2.

De cealalta parte, cosgeter a fost Sherwood Brown, fostul baschetbalist al Timisoarei, care a pus pe tabela 24 de puncte.

In runda viitoare, SCM winsed.swiss Mozzart Bet va juca tot in deplasare in campionat impotriva celor de la Petrolul Ploiesti. Pana atunci, alb-violetii vor lupta pentru trofeul Alpe Adria Cup in zilele de 12 si 13 martie, la Kapfenberg in Austria.

Castigatoare a grupei B, echipa pregatita de Dragan Petricevic va infrunta intr-una dintre semifinale ocupanta locului secund din grupa A, Kapfenberg Bulls, chiar gazda turneului final, marti, la ora 20.30.

Exit mobile version