Opinia Timisoarei

Esec pentru ASU Poli Timisoara la ultima reprezentatie in Liga 4 Timis

Ce nu au reusit echipe de top ca Ripensia si Ghiroda a reusit o formatie ce s-a luptat sa scape de retrogradare, AS Peciu Nou. Sambata, la Peciu, echipa locala a castigat cu ASU Poli in prelungirile prelungirilor, 2-1, elevii lui Sorin Brindescu inregistrand primul esec in doua sezoane de Liga 4 Timis.

Prima repriza a fost foarte slaba pentru alb-violeti, care s-au si vazut condusi in urma unei gafe din defensiva, experimentatul Ciumacenco profitand simplu de cadou si a punctat inca din minutul 7.

In partea secunda, Poli a dominat copios, dar nu a reusit mai mult de un gol, marcat de golgheterul Draghici. Cu Poli fortand golul victoriei s-a incheiat partida, dar nu cu 1-1, ci cu 2-1, Ciumacenco marcand pe contraatac in minutul 97, la ultima faza a partidei.

In tribune a fost animatie mare, fanii alb-violeti facand un spectacol pirotehnic cu care au obisnuit deja o tara intreaga. Ei au demonstrat ca atasamentul este mai important uneori chiar si decat evolutia mai slaba practicata de favoriti. Totusi, Poli a dominat ca nimeni alta Divizia D Timis, terminand sezonul cu 31 de victorii, 2 remize si o infrangere, in probabil cel mai puternic campionat de la infiintarea Ligii 4 Timis.

Alb-violetii raman conectati, pentru ca urmeaza ceea ce este mai important, barajul de accedere in Liga 3.

Exit mobile version