Opinia Timisoarei

Esec nedrept in prelungiri! Timisoara Saracens pierde la un punct derbiul cu Baia Mare

TIMISOARA. Detinatoarea trofeului, Timisoara Saracens a inceput cu stangul campania de… pastrare a Cupei Romaniei. Dupa un meci incredibil, nerecomandat cardiacilor, maramuresenii s-au impus cu 8-7, ultimele puncte venind dintr-o penalitate, in prelungiri. Pe parcursul jocului, banatenilor li s-a anulat, in mod destul de bizar, doua eseuri…

CITESTE SI: Povestile glorioasei cetati Troia, aduse la Timisoara intr-o expozitie impresionanta la Muzeul Banatului. Foto 

Prima repriza a fost extrem de tacticizata, s-a jucat mai mult pe inaintare, iar cele doua defensive au fost formidabile. Maramuresenii au dominat inceputul jocului, iar timisorenii, partea a doua a reprizei I. Dupa 40 de minute, nu s-a marcat insa niciun punct, tabela aratand un rar 0-0. Totusi gazdele au reusit un eseu, prin Doge, insa arbitrul Ionut Bodea, care nu s-a ridicat la prestatia celor doua echipe, l-a anulat pentru un presupus paravan.

Repriza a doua este inceputa in atac de Timisoara, iar Muresan reuseste un eseu superb, dupa o actiune persoanala in forta, dar si de aceasta data, Bodea a vazut o infractiune, anuland reusita… Apoi Baia Mare a trecut la atac si dupa cateva actiuni periculoase, printre care si un eseu anulat oaspetilor (Sean Morell), Van Heerden a izbutut sa culce balonul in terenul de tinta advers (minutul 60). Eseu netransforat de Ratu Taniela, care a trimis balonul in but (bara).

CITESTE SI: Biciclete noi instalate pe malurile canalului Bega, in Timisoara 

Banatenii au repus imediat mingea, iar Simionescu a recuperat in 22-ul advers si nu a mai putut fi oprit reusind un eseu, validat de aceasta data, si transformat de Tevita Manumua (minutul 62), 7-5.

Pana la final, partida s-a jucat in jumatatea banatenilor, care s-au aparat bine, insa oaspetii au primit cadou o penalitate in minutul 80, iar Ratu Taniela a transformat, aducand victoria vizitatorilor.

Timisoara pierde meciul cu 7-8, nedrept insa, chiar daca a gresit destul de multe mingi si in acest joc. In urmatoarea etapa, banatenii merg la Bucuresti, fara 8 jucatori de baza, chemati la nationala, pentru a evolua pe terenul celor de la CSM.

CITESTE SI: Accident langa Timisoara. Motociclist zdrobit. Ce greseala a facut o soferita 

Timisoara Saracens: Badiu, Radoi, Doge, Poparlan, Iftimiciuc, Doyle, Morrison, Stewart, Rupanu, Hunt, Tangimana, Umaga, Manumua, Helu, Samoa. Rezerve: Sabau, Militaru, Maris, Muresan, Rus, Popa, Simionescu, Leiataua.

Exit mobile version