Opinia Timisoarei

Esec in ultimul meci din an pentru Ripensia Timisoara. Ros-galbenii vor ierna pe locul 15

TIMISOARA. Ripensia Timisoara a fost invinsa cu 3-1 de Viitorul Pandurii Targu Jiu, in ultima etapa din 2022 in liga secunda, cu toate ca a deschis scorul

Timisorenii au inscris inca din minutul 6, cand fundasul Claudiu Zamfirescu a prins un sut excelent de la aproape 30 de metri si l-a invins pe Krupenschi. gazdele au dat un prima avertisment in minutul 22, cand Dragu a trimis balonul in plasa portii timisorene, dar reusita a fost anulata pentru o pozitie de offside in care se afla fotbalistul gorjenilor. Ripensia putea sa faca 2-0 pana la pauza, dar sutul lui gavra s-a dus peste poarta Viitorului.

Gazdele au inceput mai bine repriza secunda si in minutul 52 o centrare a lui Girbita l-a gasit pe Claudiu Dragu, iar acesta a egalat situatia de pe tabela.
Gorjenii aveau sa intoarca rezultatul in minutul 66, cand acelasi Dragu l-a invins pe Dobre dupa o centrare a lui Rasdan. Tieranu putea egala pentru Ripensia, dar mingea trimisa de el cu capul, din aproximativ 7 metri, s-a scurt pe langa buturi. Scorul final a fost stabilit in al 8-lea minut de prelungire, cand Rasdan a trimis un sut de la aproximativ 20 de metri, iar mingea s-a oprit in plasa.

S-a incheiat 3-1, iar Ripensia ramane pe locul 15, cu 16 puncte in clasament, tot atatea cate are si Metaloglobus.

Exit mobile version