Opinia Timisoarei

Esec in Maramures. Politehnica Timisoara invinsa de una dintre codasele primei ligi, CSM Bacau

TIMISOARA. Victorie in tur, pozitie superioara in clasament si o linie de clasament mai buna. Toate aceste coordonate o faceau pe Politehnica Timisoara favorita pe hartie in fata lui CSM Bacau. Dar socotelile de acasa nu s-au potrivit cu cele din targ.

Prima repriza a intalnirii din sala Lascar Pana a fost una echilibrata. Timisorenii au condus cu 3 goluri pe inceput de meci, insa bacauanii au revenit in joc si au reusit sa egaleze prima data in minutul 18. Poli nu a reusit sa se desprinda la mai mult de un gol, fiind egalata cu 3 secunde inainte de finalul reprizei de Bujor, care a stabilit scorul pauzei, 14-14.

Bacauanii au inceput mai bine partea a doua, iar dupa 10 minute au preluat conducerea pe tabela. Poli a fost in permanenta urmarire a adversarului din acel moment. Ineficienta in atac, combinata cu o evolutie slaba a apararii, au facut ca timisorenii sa piarda in cele din urma partida cu 30-26.

Cel mai bun marcator al alb-violetilor a fost Caba, cu 7 reusite, restul golurilor fiind semnate de Barros – 6, Baican – 4, Somlea – 2, Fenici – 2, Cimpan – 1.

Banatenii au irosit alte 9 mingi si au si ratat doua lovituri de la 7 metri, dar evoluat 16 minute in inferioritate, din pricina celor 8 eliminari temporare. La acest capitol Caba, Baican si Barros au fost eliminati de cate doua ori, iar Cimpan si Fenici cate o data.

In runda viitoare, Politehnica Timisoara va intalni Magnum Botosani, in cadrul turneului care va avea loc la Sfantu Gheorghe.

Exit mobile version