Opinia Timisoarei

Esec dureros pentru BC Timisoara, la Dinamo, dupa un meci bun

TIMISOARA. Dinamo – BC Timisoara s-a ridicat la nivelul unui derby, desi partida s-a jucat doar in play-out. Banatenii mergeau la Bucuresti cu 6 victorii la rand, in timp ce gazdele au scapat play-off-ul printre degete si au ca obiectiv sferturile Campionatului National.

Desi la un moment dat, BCT era data ca o retrogradata certa, iata ca exista minuni si echipa timisoreana s-a comportat admirabil in 2016.

A inceput perfect si la Bucuresti, a avut 15-4 in debut, dar dupa prima sirena, doar 16-15. „Leii” s-au dus apoi la 31-19, un +12 care a consfiintit cea mai mare diferenta de pe tabela, dar gazdele au raspuns pe masura, intrand la pauza mare cu un punct avans, 41-40.

Sfertul 3 a fost un adevarat carusel, 50-45 pentru amiftrioni, apoi vizitatorii au condus cu 57-53 si au incheiat perioada a III-a cu 61-60. Era clar ca ultimele minute vor fi dramatice, si asa au fost… BCT s-a mai dus odata la +5, 75-70, dar banatenii au ratat prea mult de la linia de libere si din careu, desi de la trite s-au descurcat extraordinar. Dupa un ultim minut pe muchie de cutit, Dinamo s-a impus cu 80-77, BCT pierzand astfel sansa de a obtine a saptea victorie consecutiva.

Oricum, meci bun al banatenilor, care cu putin noroc puteau invinge si se putea gandi serios la sferturile de finala ale Ligii 1.

Marco Sutalo a fost cel mai bun om al gazdelor, cu 19 puncte, 5 recuperari si 4 pase decisive. Slobodan Djundjerski de la BCT a fost insa omul meciului, el terminand cu 26 de puncte, 7 recuperari si 7 pase decisive, fiind urmat de Jeremic cu 21 de puncte.

Exit mobile version