Opinia Timisoarei

Escroci capturati intr-un taxi pe cand fugeau cu prada, pe o sosea din Timis. Cum au tras pe sfoara un barbat si i-au luat 25.000 de lei

TIMISOARA. Operatiune pentru capturarea unor escroci in Timis. Acestia au folosit clasica metoda Accidentul pentru a insela un barbat de 55 de ani din Belint.

CITESTE SI: Cele mai bune firme din judet, premiate de CCIAT, la Gala Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis 2017. Opiniatimisoarei.ro, printre laureati 

Unul dintre escroci l-a sunat si s-a recomandat ca fiind delegatul unui avocat care l-ar reprezenta pe nepotul barbatului, poaspat implicat intr-un accident in Recas. I-a cerut 25.000 de lei pentru a rezolva ‘situatia’, iar barbatul a fost de acord sa le dea banii.

Doi indivizi, de 29, respectiv 34 de ani, au aparut la usa omului, au luat cei 25.000 de lei, s-au urcat intr-un taxi si au disparut.

Barbatul si-a dat seama la scurt timp ca a fost inselat si a dat alarma. Politistii au pornit in cautarea escrocilor si au depistat masina in trafic. I-au dat jos din taxi pe cei doi indivizi si i-au dus la audieri.

CITESTE SI: Accident mortal la Timisoara. O femeie a sfarsit sub rotile unui autobuz

Cei doi s-au ales cu dosare penale pentru inselaciune, iar politistii incearca a stabileasca daca au mai facut si alte victime prin metoda Accidentul.

FOTO: Arhiva

Exit mobile version