Opinia Timisoarei

Erou de Craciun. Un pusti de 9 ani si-a salvat fratii mai mici dintr-un incendiu in Timis

TIMIS. O familie din Timis a ramas fara locuinta in plina iarna. Un incendiu a mistuit toata agoniseala familiei, insa fiul cel mare poate fi considerat un adevarat erou.

CITESTE SI: 9 familii in culmea fericirii la Timisoara! Au primit cel mai frumos cadou in prima zi Craciun 

Incediul a avut loc la o casa din comuna timiseana Teremia Mare in care o femeie locuia alaturi de cei trei copii ai ei. Pustii, in varsta de 2, 5 si 9 ani erau in casa, insa cei mici dormeau cand a pornit incendiul.

Baiatul de 9 ani al familiei s-a trezit primul si a fost cel care a observat flacarile. Nu s-a speriat si nu a intrat in panica. A fugit intr-un suflet in curte si a alertat-o pe mama, care nu stia ca in casa izbucnise un incendiu. Ajutata de pustiul curajos, femeia i-a scos pe cei mici din camera in care dormeau.

Pompierii au ajuns la fata locului cu doua masini cu apa si spuma, iar in ajutorul lor a venit și o autospeciala a Serviciului de Voluntari Teremia Mare. Un echipaj SMURD i-a preluat pe cei trei copii pentru a se asigura ca sunt in afara oricarui pericol.

CITESTE SI: O incantare pentru sufletul oricarui banatean! Imagini vechi cu Timisoara pe care, poate, nu le-ai mai vazut! VIDEO! 

Cauza probabila a incendiului se pare ca a fost suprasolicitarea instalatiei electrice„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Mugurel Ioja, purtator de cuvant al ISU Timis.

Incendiul a afectat toate camerele casei, astfel ca mama si cei trei copii vor trebui sa gaseasca un alt loc unde sa stea.

Exit mobile version