Opinia Timisoarei

Eroii nu mor niciodata! Suporterii lui Poli Timisoara ii comemoreaza si in acest an pe Martirii Revolutiei din Decembrie 1989

TIMISOARA. Eroii nu mor niciodata. Iar fanii Politehnicii Timisoara tin sa aminteasca acest lucru tuturor in fiecare an, la jumatatea lunii decembrie, in ziua in care pornea revolta ce avea sa darame un sistem.

CITESTE SI: A fost salvata cea mai spectaculoasa cale ferata din Romania. Sorin Grindeanu anunta ca ‘Semmeringul banatean’ va circula in toate zilele saptamanii 

Fanii organizeaza si in 2021 Marsul Eroilor Revolutiei din 1989, la 32 de ani de cand pretul libertatii a fost platit cu sangele timisorenilor.

Astfel, Asociatia Suporterilor Timisoreni Druckeria suna adunarea joi 16 decembrie in Piata Maria. De aici fanii vor pleca spre Catedrala Mitropolitana, unde vor fi depuse candele aprinse, dupa care se vor indrepta spre Piata Operei. In acest an fanii vor evita trecerea prin Piata Libertatii, pentru a nu deranja evenimentele in desfasurare in cadrul targului de Craciun organizat de Primaria Timisoara.

Marsul se va incheia la Cimitirul Eroilor, unde vor fi depuse coroane de flori in amintirea Eroilor Timisoarei.

Se vor respecta conditiile de siguranta impuse de legile cu privire la combaterea raspandirii COVID, distantare si purtarea mastii in timpul evenimentului„, transmit reprezentantii Druckeria.

Exit mobile version