Opinia Timisoarei

Emotionant. Povestea unor pisicute salvate dintr-un accident in Timis, in care si-au pierdut mama. Cine au fost ingerii pazitori

TIMISOARA. Moment greu pentru un sofer din Timis, duminica seara, in apropiere de Buzias, cand in fata, pe sosea, i-a aparut brusc o pisica insotita de 3 puisori.

CITESTE SI: Veveritele de la Buzias vor zburda in Poienita cu Nuci 

Omul a tras brusc de volan dornic sa evite animalele si s-a rasturnat cu masina in santul de la marginea drumului.

Din fericire, atat conducatorul auto, cat si pasagerii au scapat teferi si nevatamati in urma accidentului. Din pacate, insa, pisica mama a pierit. Cei trei puiuti, speriati, au fost salvati.

La locul accidentului au oprit rapid si alti soferi ca sa acorde ajutor si a intervenit si un echipaj SMURD.

Dupa ce s-au asigurat ca ocupantii masinii sunt bine, paramedicii au decis sa verifice si puii de pisica. Unul dintre ei s-a ales cu o labuta rupta si respira greu, asa ca membrii echipajului SMURD i-au acordat ingrijiri.

Impresionati de cele intamplate, un sofer care oprise sa sara in ajutor victimelor din masina rasturnata a decis sa ia acasa ceilalti doi puisori sanatosi, iar pe cel ranit l-a adoptat unul dintre paramedici, care l-a dus sa-i faca o radiografie la labuta franta si sa-i puna o atela.

Toti cei implicati in aceasta intamplare s-au despartit in lacrimi, oferind insa o frumoasa poveste despre omenie, scrisa simplu pe o sosea din Timis, intr-o duminica de august.

Asta chiar merita un SHARE!

Exit mobile version