Opinia Timisoarei

Emotii pentru Politehnica Timisoara in lupta pentru titlu. Banatencele mai au doar 3 puncte avantaj

TIMISOARA. Politehnica Timisoara a ajuns la 3 infrangeri consecutive, dintre care doua in Superliga fetelor, dupa ce a fost invinsa cu 3-0 de Farul Constanta. Alb-violetele nu au inscris in niciuna dintre partidele pierdute si au incasat 6 goluri, 4 in cele de campionat.

Cele trei puncte erau „rezolvate” inca de la pauza de formatia gazda. Dobrogencele conduceau cu 2-0 dupa 45 de minute, dupa reusitele semnate de Adriana Istrate, fortbalita care a ajuns la 7 reusite in aceasta stagiune.
Politehnica Timisoara nu a mai reusit minutea din toamna anului trecut, cand a intors de la 2-0 in repriza secunda si s-a impus cu 4-2. Mai mult, alb-violetele nici nu au avut vreo ocazie importanta de a inscrie, chiar daca Farul a ramas in 10 jucatoare dupa eliminarea Laurei Rus.

In finalul intalnirii Estelle Gnaly, fotbalista intrata in teren in partea a doua, a scapat spre poarta si a inscris pentru 3-0. Politehnica putea un minut mai tarziu sa reduca din diferenta, dar balonul trimis de Andreea Sepetan s-a dus peste poarta.

Odata cu acest esec, Politehnica Timisoara ramane lider in Superliga, dar mai are doar 3 puncte avans fata de Farul Constanta.
In urmatoarea etapa, Poli va juca tot in deplasare cu Csikszereda Miercurea Ciuc.

 

Exit mobile version