Opinia Timisoarei

Emotii mari pentru Cristiano Ronaldo! Portugalia, la cateva secunde de a fi eliminata de la Mondial!

Dupa esecul usturator suferit in fata Germaniei(0-4), lusitanii au fost foarte aproape de o infrangere si in fata selectionatei SUA. Varela a mentinut sperantele portughezilor pentru o evantuala calificare in optimi, dupa ce a marcat in cel de-al cincilea minut al prelungirilor.


Echipa lui Paulo Bento a inceput bine meciul cu SUA, disputat la Manaus. Golul reusit de Nani in minutul 5, dupa o eroare a lui Cameron le-a redat increderea suporterilor lusitani, care au trait o mare dezamagire la primul meci disputat in Brazilia de Cristiano Ronaldo si compania.
Tot Nani a avut ocazia sa majoreze avantajul Portugaliei, chiar inainte de a pleca la cabine pentru pauza, insa sutul sau din 20 de metri a tintit bara, iar apoi Howard a avut o interventie foarte buna la mingea trimisa de Eder.

A fost 1-0 pentru lusitani la pauza, dar la zece minute dupa reluarea jocului, americanii au dat primul semn ca nu s-au predat. Bradley a trimis din 5 metri spre poarta lui Beto, insa Ricardo Costa a reusit sa respinga in extremis, cu genunchiul.
Cristiano Ronaldo nu a putut sa ofere replica, ratand sutul dupa o actiune buna pe partea dreapta(62′), iar 2 minute mai tarziu, Jermaine Jonesc avea sa restabileasca egalitatea, cu un plasat de la 18 metri pe coltul lung.

Mai mult, echipa lui Jurgen Klinsmann a fost pe punctul sa dea lovitura si sa-l trimita acasa, pe Ronaldo inainte de ultimul meci din grupa. Dempsey a inscris in minutul 81 iar Portugalia parea incapabila de a mai reveni pe final de joc.
A facut-o totusi Varela cand putini mai sperau, la ultima faza a meciului, in minutul 5 al prelungirilor si deocamdata lusitanii pastreaza sanse teoretice de calificate in optimi.

Pentru a ramane in competitie, echipa lui Bento trebuie sa invinga Ghana la o diferenta importanta, iar Germania sa treaca de SUA.
Belgia, deja calificata

Belgienii si-au asigurat deja prezenta in optimile Cupei Mondiale din Brazilia, dupa ce au reusit sa invinga Rusia intr-un meci disputat duminica. Singurul gol al partidei a fost inscris de Origi in minutul 88.


Cu doua victorii, 2-1 cu Australia si 1-0 in fata Rusiei, ‘Diavolii rosii’ sunt deja calificati in faza urmatoare a competitiei, pe cand echipa lui Fabio Capello ramane deocamdata, doar cu punctul obtinut contra Coreei de Sud, fiind devansata in clasamentul Grupei H si de Algeria, cea care s-a impus tot duminica in fata Coreei(4-2).
In ultima etapa din aceasta grupa, Coreea va juca cu Belgia si Algeria cu Rusia.

CITESTE SI:  Spectacolul continua la Mondialul brazilian! Germania – Ghana 2-2, intr-un meci contand pentru Grupa D

Franta – Elvetia 5-2, meciul cu cele mai multe goluri marcate la Mondialul din Brazilia! VIDEO!

O noua surpriza la Mondial! Anglia, eliminata! Suarez, atacantul lui Liverpool, le-a dat lovitura englezilor

 

S-a incheiat cu tiki-taka! Campioana mondiala en-titre, prima eliminata de la Copa do Mundo 2014! VIDEO!

VEZI SI:

VIDEO! Ochoa a facut meciul vietii, in fata lui Neymar si compania! Brazilia a remizat cu Mexicul

  Cristiano Ronaldo, in lacrimi! Portugalia, zdrobita de Germania, in Brazilia! Vezi VIDEO!

VIDEO! Primul meci din grupa F, Argentina – Bosnia a consemnat cel mai rapid autogol din istoria Mondialului

Vezi aici programul complet al meciurilor, loturile celor 32 de echipe si stadioanele pe se joaca in Brazilia!

 

Exit mobile version