Opinia Timisoarei

Elicopter prabusit intr-un lac din judetul Mures. 5 oameni au murit

Cinci oameni si-au pierdut viata dupa ce un elicopter s-a prabusit intr-un lac din Taureni, judetul Mures. Printre persoanele care se aflau in elicopter se afla si Sorin Terbea, presedintele Federatiei Romane de Futsal.

6 persoane erau la bord. Cinci au murit, iar o persoana a fost recuperata din apa si se afla in stare stabila. 3 din pasageri aveau cetatenie germana.

________

UPDATE 1! 

Omul de afaceri Sorin Terbea se afla in elicopterul prabusit in lacul Taureni, alaturi de trei afaceristi germani, o angajata de-a sa si pilotul, aparatul de zbor prabusindu-se la cateva minute de la decolare, declara primarul din localitate, Ovidiu – Petru Oltean.

Terbea era cu o angajata a acestuia si cu trei afaceristi germani. Primarul spune ca acestia au facut o vizita la o fabrica de mobila din localitate.

Oltean a sustinut ca, in timpul vizitei, omul de afaceri a fost sunat de DNA, dupa care a devenit irascibil si a decis sa plece.

__________

UPDATE 2! 

Femeia a supravietuit. Ea are leziuni minore, a anuntat coordonatorul SMURD, dr. Cristian Boieriu.

Potrivit ISU Mures, la o ora dupa producerea accidentului au fost scoase din lac trupurile neinsufletite a patru persoane, a cincea fiind prinsa in epava elicopterului, care va fi scoasa abia marti din lac, fiind nevoie de utilaje grele pentru aceasta operatiune.

Exit mobile version