Opinia Timisoarei

Elevul timisorean Andrei Heidelbacher a obtinut medalia de argint la Olimpiada Internationala de Informatica de la Taipei

Multiplul medaliat international Andrei Heidelbacher, elev al colegiului National „C.D. Loga” din Timisoara, a obtinut o noua medalie la Olimpiada Internationala de Informatica, desfasurata in acest an la Taipei.

Tanarul de clasa a XII-a a fost medaliat cu argint si anul trecut, la aceeasi Olimpiada, desfasurata in Australia. El a repetat isprava si in acest an, obtinand o noua medalie de argint, desi competia a fost extrem de stransa.

La editia din acest an, desfasurata in perioada 13-20 iulie in Taipei (Taiwan), participa 303 concurenti din 86 de tari.

Olimpicii romani au cucerit patru medalii (o medalie de aur, doua de argint si o medalie de bronz). Ei se vor intoarce in tara luni, 21 iulie, pe Aeroportul International „Henri Coanda” din Bucuresti.

Citeste si: Marius Posa si Andrei Heidelbacher, cei doi olimpici de la Loga vor fi premiati de CJ Timis. Nu se stie, insa, cand!

Profilul unui campion: Andrei Heidelbacher, medaliat cu argint la Olimpiada Internationala de Informatica din Australia

Timisoreanul de ARGINT! Romania a luat 2 medalii de aur, 1 de argint si 1 de bronz la Olimpiada Internationala de Informatica! Intre medaliati este si Andrei Heidelbacher, elev la C.D. Loga Timisoara!

Exit mobile version