Opinia Timisoarei

Elevii se intorc fizic la cursuri in functie de gradul de vaccinare al angajatilor din scoli. Lista cu situatia vaccinarii pe fiecare scoala din Timisoara si din judet

Elevii se vor intoarce de luni fizic la scoala, dar acest lucru depinde de gradul de vaccinare a personalului didactic, a anuntat joi seara presedintele Klaus Iohannis.

Pentru situatia fiecarei unitati de invatamant din tara, accesati site-ul fiecarei scoli sau gradinite ori pagina inspectoratului scolar judetean. Ministrul Educatiei a cerut actualizarea datelor pe aceste site-uri.

Vacanta nu va fi prelungita. Incepand de luni, acolo unde conditiile sanitare o permit, elevii se vor intoarce fizic la scoala. Va fi introdusa o noua conditie: gradul de vaccinare a personalului scolii. Maine (vineri, 5 noiembrie- n.red.) se va emite ordinul comun al Ministerului Educatiei si Ministerului Sanatatii care va detalia aceste masuri. Vaccinarea este singura sansa de a depasi aceasta pandemie”, a spus presedintele Klaus Iohannis.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a explicat ca, potrivit ”discutiilor de pana acum, se contureaza un prag de vaccinare de 60% in randul personalului scolii pentru a functiona cu prezenta fizica. Decizia finala se va anunta maine, la ora 10.00, la sediul Ministerului Educatiei”.

AICI puteti consulta lista procentelor de vaccinare din unitatile de invatamant din judetul Timis, raportate pana la data de 1 noiembrie si centralizate de catre Inspectoratul Scolar Judetean.

 

Exit mobile version