Opinia Timisoarei

Elevii scolii din Sag vor primi tablete pentru scoala online. Proiectul respins marti de consilierii liberali a fost aprobat miercuri, in unanimitate

TIMISOARA. Noaptea a fost un sfetnic bun. Dupa ce in sedinta de marti a Consiliului Local Sag, alesii din partea PNL s-au batut in orgolii politice si au blocat proiectul care prevedea cumpararea de tablete pentru copiii care invata la scoala din comuna, acum liberalii au revenit asupra deciziei.

CITESTE SI:  Liberalii care saboteaza stradaniile propriului guvern langa Timisoara. Au blocat accesul la educatie al copiilor din Sag si au votat impotriva cumpararii de tablete pentru scoala 

A fost convocata o noua sedinta, pentru a supune la vot acelasi proiect, iar la o zi distanta, au aprobat cu totii initiativa primarului PSD. Astfel, toti elevii din Sag vor primi tablete, pentru a-si putea desfasura orele online, iar la finalul pandemiei, acestea vor ramane in dotarea scolii.

„Dupa ce marti 8 dintre consilieri au votat impotriva proiectului sau s-a abtinut la vot, in sedinta de miercuri, acelasi proiect, pe care marti l-au respins, a fost aprobat in unanimitate. Asta inseamna ca vom putea achizitiona tablete pentru toti elevii scolii din comuna Sag. S-a prezentat decizia Consiliului de Administratie al Scolii, care sustinea in unanimitate achizitionarea pentru toti elevii a acestor tablete, in numar de 184. Dupa dezbateri aprinse, in urma a doua sedinte, in final, Consiliul Local a aprobat cu unanimitate de voturi acest proiect necesar. Multumesc pe aceasta cale Consiliului Local Sag pentru decizia luata. Si sper ca pe viitor sa comunicam mai bine, in folosul comunitatii, pentru a evita sincope pe care nu le dorim niciunii dintre noi”, a spus primarul Flavius Rosu.

In total, vor fi cumparate 184 de tablete, cu suma de 126.500 lei, iar dupa revenirea in clase a elevilor, dispozitivele vor fi folosite in cadrul scolii.

Exit mobile version